שתי שאלות

usafun

Member
שתי שאלות

הראשונה - אני מחפש שעון דופק ליד שיהיה אמין. יש לי שעון עם רצועה לחזה וזה מעיק עליי. אני רוצה שהשעון ימדוד לי הדופק רק מעתם ענידתו על היד. מדובר במתנת יומולדת עבורי, אז גם אם קצת ביוקר - שישלמו... דרך אגב, אם נותן רק דופק ללא שעה זה בסדר גמור, כי לא אלך איתו ביומיום (איני נפרד מה - GSHOCK שלי..).
שאלה שנייה - איך אני מגיע לכל מכירות החיסול של חדרי כושר למיניהם? אני מחפש לרכוש לחדר כושר בבניין אופני כושר משוכללות (שלנו אלו אופני ישיבה רגילות ואני מוצא חן בעיניי האופניים שהישיבה היא נמוכה והרגליים יותר מוגבהות).

תשובות

1. הבקשה שלך לא ריאלית. כל שעון דופק שמודד דופק רק דרך היד הוא לא אמין ולא מדוייק כלל. לא ראיתי שהחברות המובילות מציאות כאלו גם למכירה, כי הם פשוט גרועים.

2. בעיקרון קשה עד בלתי אפשרי. כשמכון כושר הולך לפשוט רגל הוא יוצר קשר עם מכוני כושר באזור ו 99% מהם קונים את הציוד במחיר יחסית מאוד מוזל וכזה שמשתלם להם. אם לא, הם פשוט מוכרים את זה ביד 2. במקרה שלך, הייתי הולך על יד 2 או להזמין מחו"ל עם שירות משלוחים כמו Mustop וכדומה (השאלה כמה אתה מוכן לבזבז ועד כמה מקצועי אתה רוצה ללכת עם זה).

usafun

Member
כלומר,

נגזר עליי להתקע עם רצועת חזה? אין שום שעון עם מנגנון יותר טוב מזה?
ולגבי אופני הכושר, הרצתי חיפוש באתרי יד שנייה. תוכל לתת כללי אצבע איזה אופניים מהסוג שאני מחפש הן הטובות יותר?

בעיקרון

לפי מה שאני יודע, אין שעונים ללא רצועת חזה שהם מדוייקים או שווים משהו בכלל.
לגבי האופניים, קשה להמליץ בלי עוד פרטים. יש אופניים ב 500 שקלים ויש אופניים מקצועיות שיש בחדרי כושר ב 15000 ש"ח, השאלה כמה רחוק אתה רוצה ללכת עם זה.

זה כמו לשאול, תמליץ לי על רכב. סובארו פשע שנת 88 ולמבורגיני שנת 2012 יביאו אותו מ A ל B שזו המטרה העיקרית שלהם, אך הדברים בין לבין יהיו שונים.

usafun

Member
לגבי האופניים,

הבט, זה חדר כושר של בניין. זה איזון בין שימוש בכספי דיירים בעלי עניין וכאלו שאינם מתאמנים. אני מאמין שאופניים כאלו ישכנעו עוד אנשים להגיע לחדר הכושר בבניין (האופניים הנוכחיות קורעות את התחת...). אני מדבר על הוצאה של אופניים חדשות של כ - 3,000 ש"ח בידיעה שאם ניתן למצא משומשות, הן במחיר מוזל הרבה יותר כי אין כאן עניין מהותי של בלאי (אין כאן מנוע...).
לפי המחיר שנתתי - מה המלצותיך?
באופן כללי, השאלה גם היתה לסוגי המנגנון של האופניים (אם כי ייתכן שלכל האופניים מהסוג הזה המנגנון הוא אלקטרומגנטי ולא מכני)?

usafun

Member
להזמין מחו"ל עם שירות משלוחים כמו Mustop

זו אפשרות מעניינת. האם לדעתך ייצא יותר זול מאשר לקנות בארץ?

למעלה