שתי שאלות...

שתי שאלות...

אני עובד הרבה במירק ואני לא מבין הרבה בremote... עכשיו אני לא כל כך רוצה ללמוד זה נראה לי ממש מסובך, אני עובד על סקריפט invision (לא אני לא רוצה להחליף...) עכשיו אני רוצה שני דברים בבקשה... אחד זה אני רוצה לדעת איך להכניס אוטו וויס לכל בן אדם שנכנס.... והשני זה הודעה לdehop וhop תודה רבה טל

Sandro

New member
אענה על השאלה הראשונה

כי לא פירטת את השנייה.. אז לא ממש הבנתי בצע ALT+R -> הכנס: on *:join:#<החדר>:{ if ($nick != $me && $me isop #) { mode # +v $nick } }

אני יסביר ועוד משהו...

במה שענית זה מסודר? זה לא נראה ככה.. פשוט להעתיק ולהדביק את זה? מחכה לתשובה... בכל מקרה מה שהתכוונתי זה שבסרברים מסויימים יש חצי אופ (הופ) עכשיו כשאני מקבל אופ וויס יש לי כאילו משפט וגם כשמורידים לי אותם יש משפט שאני אומר את אפשר לסדר בסקריפט... אבל אין אפשרות לסדר משפט להופ ואני רוצה להכניס משפט מה אני כותב? תודה

tomer70

New member
אם אתה מתכוון לכל חדר אז...

on *:join:#: if ($nick != $me) && ($me isop $chan) { mode $chan +v $nick }​
ואם זה לא לכל חדר אז אותו דבר רק...
on *:join:#channel:......​
ממש לא הבנתי מה אתה רוצה בקשר להופ ואופ

עוד הסבר

נכון כשנותנים אופ אז כזה אומרים thanks $nick או כל מיני שטויות כאלו.... איך אני עושה את זה בשביל הופ? ועוד שאלה בקשר לאוטו וויס זה רק אם אני אופ בערוץ? או גם כשאני הופ? תודה רבה לכולכם!

tomer70

New member
בקשר לזה שאם אתה הופ אז...

תיקון פקודה:
on *:join:#: if (4nick != me) && ($nick isop $chan) && ($nick ishop $chan) { mode $chan +v $nick }​
אני יענה לך על השאלה השניה מאוחר יותר

Sandro

New member
ככה

האוטו ויס זה לאופ וחצי אופ(הופ).. הנה פקודה מחודשת: on *:join:#<channel>:{ if ($nick != $me) { if ($me ishop #) || ($me ishop #) { mode # +v $nick } והתודה: on *:halfop:{ if ($hnick == $me) { msg $chan <thanks> } ואפשר נדמה לי: on ME:halfop:{ msg $chan <thanks> }

פIלי

New member
וקצת יותר מסודר

on !*:join:#<channel>:{ if ($me isop #) || ($me ishop #) { mode # +v $nick }​
זה יוסיף פלוס לכל מי שמצטרף ל <channel># (אם אתה הופ או אופ). אגב אם שמים ´!´ ב access levels, הפקודה תפעל רק עם nick$ שונה מ me$.
on !*:help:{ if ($hnick == $me) msg # <thanks> }​
כל פעם שמישהו ייתן לך חצי אופ (%) אתה תשלח הודעה לערוץ שכתוב בה <thanks>. (לא יודע למה, אבל במירק קוראים לחצי אופ Helper)

עוד משהו

איך אני עושה צבע בפקודה? כמו שאני עושה במירק? רגיל? ומה הפקודה להורדת הופ? תודה רבה רבה רבה לכל מי שעזר לי!

דור(2?)

New member
לא הבנתי משהו

אם שמים ! בaccess levels, זה יבצע את הפקודה רק אם הניק הוא לא אני. אז איך עשית:
on !*:help:{ if ($hnick == $me) msg # <thanks> }​

פIלי

New member
יש תמיד בלבול בין nick$ ו...

hnick$ או opnick$ או מה שזה לא יהיה. nick$ = הניק של מי שנתן \ הוריד את האופ \ חצי אופ \ פלוס. hnick$ = הניק שקיבל או שהורידו לו אופ \ חצי אופ \ פלוס.
! = if ($nick != $me)​
בקשר לצבעים, זה אותו דבר, ולהוריד חצי אופ:
/mode # -h <Nick>​

למעלה