שתי שאלות

בילי28

New member
שתי שאלות

1. האם גורה בת 5.5 שבועות יכולה להישאר 9-10 שעות בלי אוכל? (מים יש לה כל הזמן). אני שואלת משום שאני מתלבטת האם לחזור למשמרות מלאות (כל אחת בת 8 שעות, 3 ימים בשבוע) או להמשיך עם המשמרות החלקיות (5-6 שעות ביום, כל יום). 2. התחלתי לנסות לגמול אותה. כמה ארוחות של אוכל מוצק וכמה ארוחות של חלב אני צריכה לתת לה ביום? באיזה קצב צריך לעשות את זה? אגב, היא מתפתחת נהדר - אוכלת מצוין, רצה בבית (כמו איזה עכבר שחור קטן), מתנקה בעצמה ועושה בארגז כמו גדולה.

בילי28

New member
אופס, עוד שאלה ששכחתי

בגילה (כאמור, 5.5 שבועות) ובמזג האוויר הנוכחי, האם יש צורך להמשיך לשים לה בקבוק חם?

strange key

New member
מניסיון שלי - אפשר, אבל

הניסיון שלי הוא של מצב שלא היתה לי אפשרות בחירה בו (צבא). ורומיאו, החל מגיל 5 שבועות, נשאר לבד בדירה שלי למשך קרוב ל- 12 שעות בכל יום, עם אוכל יבש ומים שהייתי משאירה לו. את האוכל היבש הייתי מרטיבה עם טיפה מים, ומשאירה גם חלק קטן לא רטוב. גם רומיאו וגם דייבי שהצטרף אליו במהרה למדו מהר מאוד לאכול אוכל יבש (כי להשאיר אותו רטוב זה בעייתי, יכול להתקלקל ולהזיק להם) ולהסתדר עם שהייה ארוכה לבדם בדירה. ושוב, זה כי לא היתה לי ברירה. (והיום שניהם חתולים גדולים ומקסימים בני כמעט שנה
אם כי דייבי לא אצלי כבר יותר מחצי שנה, כי חברה שלי שהיתה שותפה שלי בגבעתיים התאהבה בו קשות והוא נשאר אצלה כשאני עברתי עם רומי לירושלים)

למעלה