יישויות שליליות, מנסה להסביר את השקפתי...
הממ... קודם כל, נסכים שאין שום דבר שאני, בתפישתי המוגבלת, יכולה לכנות כשלילי. כל דבר והתפקיד שלו במבנה המתוחכם הזה שכאן, אולי התפקיד שלהם לא בדיוק בא לי טוב, אבל מכאן ועד לכנות אותם שליליים... אני לא מאמינה בזה. יישויות אנרגטיות, להבנתי, הן יותר "נקיות", לא אינטרסנטיות, נעימות להרגשתי, ומלאות רק אהבה, ככל שהן "ותיקות" יותר (כלומר עברו יותר גלגולים). כולנו נגיע לשם. ישויות אנרגטיות שהן חדשות, יכולות להרגיש מאוד לא נעים. ישויות כאלה גרמו לי בעבר לתחושה עה של פחד וחוויות שליליות בעולם הפיסי. נאמר שאפשר להבריח אותם על ידי בקשה או דרישה שיפנו את המקום, אבל אני גיליתי שזה לא תמיד עובד. אם כי, בלי התייפיפויות בנאליות, נדמה לי שחיבוק, אהבה, זה כן עובד על מנת להבריח אותן. היתה לי חווייה אחת מהממת עם מנגלה. בעברי חששתי מאוד מתקשור עם יישויות "מהסוג הזה". סיאנסים הם דבר ידוע בהשפעה השלילית שלו ואני ממש לא ממליצה על זה לאף אחד, ותקשור עם רוחות של מתים, במיוחד כאלה, שיש להם הרבה עניינים לא סגורים כאן, זה עניין לבירור. אבל מנגלה הגיע אלי, הוא יזם את הקשר, והכתיב לי מונולוג ארוך בנוגע אליו, למצבו, לבעיות שיש לו היום, ולהשקפה שלו את הדברים בעברו. הוא גם מסר לי עובדות מדוייקות על החיים שלו, העבודה שלו והמשפחה שלו (אני לא בדיוק זוכרת, אבל הוא התעקש אם אני לא טועה שהיו לו שני ילדים. אני כמובן לא ידעתי כלום על חייו האישיים אבל באינטרנט היה כתוב שיש לו רק ילד אחד. אחרי הרבה זמן גיליתי שכן היו לו שני ילדים - לאחר המלחמה התחתן שוב עם אישה שהיה לה ילד צעיר, וגידל אותו כבנו. יכול להיות שאני טועה קצת בעובדות כי זה היה לפני הרבה שנים, אבל זה היה הכיוון). העביר לי בבירור את המוות שלו והפחד שלו מהמוות, וגם דיבר על מה שהוא עשה ולמה עשה מה שעשה, ולמה הוא צריך את עזרתי היום. הדיבור שלו היה קצר ולקוני, כמעט עם מבטא, מה אני אגיד, זו היתה חווייה מהממת, פשוט מאוד. כשאני מתקשרת עם יישויות שהם נקיות מהקיום הארצי והן נקיות ו"טהורות", הן ממלאות אותי באהבה עוד לפני שהן אומרות משהו. כל המתקשרים שדיברתי איתם על הנושא מסכימים על זה - תקשור עם יישויות "טובות" זה סופר נעים, זה משאיר תחושה של מוגנות, של אהבה, של אלוהות. לעומת זאת, תקשור עם יישויות "שליליות" הוא ממש לא כזה, זה כמו לדבר עם אדם ממש רע, רק שגם הוא יותר חזק ממך ולא מפחד להשתמש בכוח הזה... משהו כזה. אפשר להבנתי לדבר גם עם יישויות כאלה אבל צריך להגיע אסרטיביים וחזקים מאוד, וכמו שאמרתי קודם, זה לא פתרון מספיק לכל יישות "שלילית", אבל ניראה לי שבהרבה מקרים זה עוזר. המסרים של יישויות כאלה הם במרבית המקרים הרבה יותר ארציים וברורים, וזו חווייה שאני ממליצה לא לפספס למי שמרגיש שהוא מספיק "שם". יישויות כאלה גם לא בהכרח עוזבות בסוף הסשן, ככה שממש חשוב להתכונן היטב ולהגיע אליהן רק כשמרגישים מוכנים היטב. ... בכיוון?