שתי שאלות

blackorpheus

New member
שתי שאלות

ווילד- מה הסיכוי לבצע מיילד כשהולכים ישר לישון ללא שעות שינה לפני ? ווילד- האם צריך להתרכז במשהו מסויים עד שנופלים לתוך חלום, לדמיין את עצמנו בחלום, או בזמן שאנו מתרכזים במשהו לחכות שיופיעו דברים מול העיניים ולתת לעצמנו להימשך לתוך זה ?

makron2

New member
היי...

"מה הסיכוי לבצע מיילד כשהולכים ישר לישון ללא שעות שינה לפני ?" - רק הנסיון יגיד,לפי דעתי יש אפשרות שזה יפעל אבל אחת הסיבות שעושים שיטות לשיפור המודעות לקראת הבוקר היא כדיי להבטיח שהחצלול יהיה סין החלומות האחרונים לקראת ההתעוררות ע"מ שהזכרון יהיה יותר טוב וזמן החלום(REM)יהיה ארוך יותר כי הוא מתארך עם זמן השינה. "ווילד- " - יש גישות שונות ומשונות שרובם כולל לבצע מעיין פעולה של מדיטצייה עד שנכנסים לחלום עצמו - אפשר לדמיין את עצמנו במקום אחר עושים פעולות וההדגשים הם ממש להרגיש כאילו אנחנו שם ז"א לכלול בדמיון מראות,הרגשות,מגע,ריחות - כמה שיותר דברים ע"מ שנתעלם מהגוף שלנו תוך כדיי שמירה על המטרה,לי אישית יותר קל לי שאני ישר עושה ויילד ברגע שאני מתעורר מחלום,כדיי לשמור על מינימום תזוזות - שזזים אז מודעים לגוף הפיזי שלנו ומזה צריך להמנע. אם יש דברים שממש רואים ובאים לבד(היפנוגוגיה)צריך לחכות אז שהבזקי התמונות הופכות לסרט באיכות טובה ומשם לעבור לסצנה ע"י כוח הרצון.

למעלה