שתי שאלות

o0O0o

New member
שתי שאלות

שלום, 1. האם ידוע לכם איך אני מברר אילו חיסונים קיבלתי בגיוס? (חודש ושנת הגיוס שלי הם08/2005) 2. קיבלתי ממת"ש מכתב לקרן פנסיה שאומר שהם צריכים להעביר את החשבון לבעלותי. (הייתי בשנה קבע) התקשרתי לקרן פנסיה והם אמרו שאני צריך לפקסס להם את הטופס בצירוף טופס 161 שנמצא בתלוש האחרון. הסתכלתי בתלוש האחרון והדבר היחיד שראיתי שם זה פירוט בסוף הדף של כל משכורות הברוטו ב-18 החודשים שקדמו לשחרור. החלק הזה הוא טופס 161? אם לא, איך אני מזהה את הטופס? (אולי הם טעו ומדובר בטופס 106 שקיבלתי?) תודה, עמוס.

DoubleD

New member
יש לך פנקס חיסונים

וגם אם לא- אתה יכול להתקשר לקצין העיר ולשאול אילו חיסונים נתנו. טופס 161 הוא: הודעת מעביד על פרישה מעבודה של עובד. וניתן למצוא אותו כאן (הדפס ומלא) http://www.161.co.il/home.aspx

o0O0o

New member
קודם כל תודה=]

אז אין אמת בזה שאמרו לי בחברה שמנהלת את הפנסיה שטופס 161 נמצא בתלוש האחרון? אולי טעיתי במספר הטופס? יש לך רעיון איזה מידע מהתלוש האחרון יצטרכו במוסד פנסיה (מגדל המקפת החדשה) בשביל לאפשר לי לקחת בעלות על החשבון? תודה

DoubleD

New member
טופס 161 הוא טופס בפני עצמו

תלוש המשכורת הוא טופס בפני עצמו.. אני לא יודעת מה אמרו לך או מה אתה הבנת מזה אבל אני יכולה לייעץ לך שהאופן הכי בטוח לטפל בזה- זה להתקשר לנציג שירות ולשאול לפרטי פרטים מהי הפרוצדורה שעל פיה עלייך לפעול. אל תהסס לשאול את הנציג/ה שוב ושוב, יש לך את החובה להבין במה מדובר. אם הם משום מה לא מצליחים לספק לך את התשובה הברורה, אולי במת"ש יעזרו לך מכיוון שגם הם שותפים לפעולות אלו באופן שוטף.. בהצלחה

למעלה