שתי שאלות

אפרכסת1

New member
שתי שאלות

1. לגבי גלולות פמינט - עד כמה חפיסות אפשר לחבר מבלי שזה יגרום לסיכון? והאם לאחר חיבור חבילות רבות עשויים להופיע דימומים חריגים הקשורים לחיבור חפיסות רבות מדי? 2. ביתוק בתולים - אני בתולה ומעוניינת לבתק את בתוליי, במטרה למנוע דימום בזמן קיום יחסים בפעם הראשונה. א. האם מה שעליי לעשות הוא פשוט לקבוע תור רגיל לרופא/ת נשים ולספר במהלך התור מה רצוני, או שזוהי פרוצדורה ארוכה שמצריכה הודעה מראש / תור מיוחד? ב. בהנחה שהמטרה היא למנוע דימום בפעם הראשונה, האם יכול להיות שבכל זאת יופיע דימום? ואם כן, עד כמה גבוה הסיכוי לכך? ג. האם התהליך כואב? ארוך? מסובך? למה אני אמורה לצפות?

שתי שאלות

1. המחקרים הראו שלקיחה רצופה עד שנה היא בטוחה כמו לקיחה של חודש - חודש. מבחינת תופעות לואי של דימום, הן באמת שכיחות יותר כשמחברים קופסאות ולוקחים ברצף אבל זה לא מסוכן וככל שאת מתמידה ולוקחת , התופעות האלה הולכות ופוחתות. אני בעקרון ממליצה על לקיחה של מקסימום 4 חפיסות כך שיש לך מחזור פעם ב- 3 חודשים.

שתי שאלות

2. ביוק קרום הבתולין הוא פעולה ניתוחית ורצוי לעשות את זה בהרדמה כי אחרת זה בדיוק כמו לעשות זאת באופן טבעי. בסיבה שאת רוצה זאת אינה נחשבת לסיבה רפואית וספק אם תמצאי רופא שיסכים לעשות זאת כיוון שאין בזה שום הגיון ( אלא אם יש לך הסבר ). בדרך כלל מבתקים את קרום הבתולין כאשר הוא סגור לגמרי ואין פתח יציאה לדם הוסתי או כאשר הפתח מאד מאד קטן ואין סיכוי לבצע זאת באופן טבעי.

אפרכסת1

New member
תודה.

הסיבה היא שאצל דתיים הופעת דם בפעם הראשונה הופכת את האשה לנידה, ורציתי להימנע מכך. לכן אשמח לדעת האם באמת ביתוק הבתולין מבטיח שלא יופיע דם שוב.

למעלה