שתי שאלות..

שתי שאלות..

היי רותי... רציתי לדעת האם הנשמה התאומה שלי נמצאת בסביבתי והאם את יכולה לכוון אותי לכיוון מי זה/זו?..(מישהו מהמשפחה? חברים? מישהו שיש או היה לי קשר רומנטי איתו...או משהו יותר ספציפי...) השאלה השניה מתייחסת לבחור שאני "יוצאת" איתו בצורה כזו או אחרת כבר כמעט שנה... הוא מאוד אוהב אותי , ואני כל הזמן מקבלת סימנים לגביו (או שאני סתם מדמיינת...) אך למרות הכל בכל מה שקשור לקשר הזה אני כל הזמן לא יודעת ולא מוכנה להתחייב (וחשוב לציין שזה קורה רק איתו...אין לי בעיות עם מחוייבות) אבל מצד שני מאוד אוהבת אותו והוא חשוב לי... האם הקשר הזה טוב?..נכון?.. תודה מראש רותי!

רותי 11

New member
נערה בהפרעה 1 ../images/Emo140.gif

נאמר לי שהנשמה התאומה שלך אכן נמצאת בקירבתך אבל הם לא רוצים להרחיב מעבר לזה הם אומרים שאת אמורה להרגיש את זה לבד. (אני הייתי בטוחה שהתשובה שאני אקבל תהיה שלילית) למה את כל כך מהססת למה את פוחדת מאחריות? לא יקרה לך כלום אם תזרמי םע הדברים, את חייבת את זה לעצמך, את חייבת להפסיק לשבת על הגדר ולהתחיל לקחת את החיים ברצינות והכוונה היא לתת לחיים לזרום ולא לחשוש לחיות אותם כמו שצריך לא לחשוש מכאב מאכזבה מאהבה מתשוקה תני לחיים לקרות בשביל זה את כאן. וכן את יכולה להקשיב ללבך ולהיות הגבר הזה, תאפשרי לעצמך אל תפספסי אותו בגלל אותם פחדים.

וואו תודה. הפתעת אותי וגם

בילבלת אותי... איך אני אמורה להרגיש מי הנשמה התאומה שלי? הרי אמרת שאלו עלוליפ להיות אנשים שלווא דווקא הכל טוב ויפה ומקסים איתם אלא להיפך-קשה... אז איך בכל זאת אפשר לדעת? ולמה בכלל זה כל כך מסקרן אותי? הרי מה זה יתרום לי רק לדעת?..

רותי 11

New member
היי חמודה זה לא אמור לתרום לך

כלום לכן אין לזה חשיבות אפשר לחוש בזה כאשר יש לנו משיכה חזקה לאדם מסויים גם כאשר הוא מתייחס אלינו טוב או שלא - ומשיכה הכוונה היא שהוא מצליח הרבה פעמים לעורר אותנו אמוציונאלית

נשמה תאומה?

אפשר לחוש בנשמה תאומה כאשר יש לנו משיכה לאדם מסוים שהוא מתנהג אלינו לא טוב?????? האם רותי את יכולה לבדוק לי מי הנשמה התאומה שלי??

למעלה