שתי שאלות!

buffstar

New member
שתי שאלות!

חייבים לשעות ווילד בשכיבה על הגב או אפשר גם על הבטן ? מישהו ניסה פעם חצלול עם שיטת העין השלישית?

Chaka M

New member
תגובה

אני חושב שלשכב על הגב זה הכי נוח, כי אסור לזוז. כלומר, זה יכול להיות אולי מאוד נוח על הצד לכמה דקות, אבל אחרי חצי שעה אם לא נרדמים ומתחיל לא להגיע דם לכל הגוף... לא נעים... אישית, ניסיתי את שיטת העין השלישית, למרות שאני לא חושב כ"כ שהיא הגיונית. בסוף הייתה לי סחרחורת ולא הצלחתי להרדם =]

Gevakumon

New member
העין השלישית

אינה שטויות, אכן קיים האיזור הזה במוח, דיברתי עם המורה שלי לביולוגיה ולי זה עוזר לעשות ווילד, אני פוזל לעין השלישית איזה 3 דקות תוך כדי שאני מנסה ווילד אני מוכשר מאוד מוכשר אין לכם מושג כמה בחיי שאין לכם נקודה. .

Chaka M

New member
אז מה?

נחמד מאוד שקיים במוח האיזור הזה, אבל איך זה עוזר שאתה מסתכל לכיוון שלו?

Gevakumon

New member
נחמד זה עניין יחסי

ואם לא היה את האיזור במוח הזה היה יותר מקום לאזורים אחרים, אז זה לא בהכרח נחמד, ואם האיזור הזה הוא האיזור שהופך את הבנאדם לייצור כזה עלוב וחסר כל מטרה בעולם, זה עדיין נחמד שיש את האזור הזה? ואם האיזור הזה הוא הגורם לסרטן, לאיידס ולסכסוך הישראלי-פלסטינאי, זה עדיין נחמד?! בחיי...

Gevakumon

New member
מצטער, עכשיו ברצינות

נראה לי שזה לא שטויות אחרת למה שיכתבו על זה, כאילו, מה, סתם המציאו את זה? לא נראה לי...בטוח יש לי ביסוס כלשהו לא יודע שאל את מורפיוס

LucidGuess

New member
העין השלישית זו צומת עצבים רגישה

האיזור שמכונה העין השלישית זה איזור מיפגש של עצבים רגישים, זו צומת עצבים רגישה באיזור שבין העיניים, כשמרימים את העיניים כלפי מעלה נוצר לחץ פיסי מתון על צומת העצבים הזאת וזה מה שגורם לכל התופעות המוזרות האלה ובין השאר עוזר לחלומות צלולים, זה לא דבר כזה מיסתורי. LucidGuess

Chaka M

New member
אני לא יודע אם להאמין, אבל זה נשמע

יותר הגיוני עכשיו

y u v

New member
בקשר לעין השלישית - זה בדוק מאוד

כל העניין מתקשר לצ´קרות שקיימות בגוף שלנו, יש איזה 300, אבל ישנן 8 מרכזיות כשאחת מהן היא העין השלישית שיש לה תפקיד של הזרמת אנרגיה מבחוץ אל תוך הגוף, הזרמת אנרגיה החוצה ואכסון אנרגיה. ברגע שיודעים איך להפעיל את העין השלישית או בשמה המקצועי Brow Chackre אז ניתן באמצעות ריכוז פשוט באיזור שלה להגיע לתוצאות יפות. חוץ מזה ברגע שמפעילים אותה אין צורך להתאמץ ולהסתכל עליה ולקבל נקע בעין, הגודל שלה הוא בערך כמו כף יד והיכולת "לחוש" אותה עושה הרבה יותר מאשר לבתכל עליה פיזית - כלומר למקד את המבט אל בין הגבות או מרכז המצח.

למעלה