שתי שאלות

amitdd

New member
שתי שאלות

1.שחרור-כיצד נכון לעשות שחרור לאחר אימון משקולות? 2.היום חזרתי לעשות אימון רגליים אחרי חודש+(פציעות,דלקות ועוד..) והרגשתי את הגב התחתון הרבה יותר מאשר את הרגליים(את השרירים הגב התחתון-לא כאבים)-מה לעשות? תודה עמית נ.ב בקשר לתכנית של הפירודיזיה-ניסיתי אותה שבוע -ודי התאכזבתי-לא היה שיפור באימון הכבד הבא של החזה-כנראה שהשיטה הזאת מתאימה רק למישהו עם יותר ניסיון..אני מתכננן לעזוב אותה עכשיו ולנסות שוב עוד 5-6 חודשים

אלי ו.

New member
שלום עמית

שחרור - עד כמה שאני יודע (שאל את רמי שוב, אני בטוח שתהיה לו תשובה יותר מלומדת) כדאי לעשות מתיחות בסוף האימון. אפשר גם מסאז או סאונה (נדמה לי שרמי אמר בזמנו שסאונה לא מיד אחרי אימון אבל אני לא בטוח) רוב המתאמנים לא עושים כלום. באיזה תרגיל רגליים מדובר? הבעיה יכולה להיות או: 1) פציעה בגב 2) גב חלש יחסית לרגליים 3) ביצוע תרגיל בטכניקה לא נכונה בכדי לבודד את הרגליים מהגב אפשר לעבוד כל רגל בנפרד (לא מומלץ לסקוואט עם משקל
) אפשר לחזק את הגב בתרגיל פשיטת גב (הכנס בכל אימון) מהתאור שלך אני מהמר שזה הפיתרון. שמור תמיד על גב ישר בכל התרגילים

amitdd

New member
קודם כל תודה

התגילים הם סקווט ובעיקר דד-ליפט. אני חושב שהבעיה היא גב חלש יחסית. איך לעשות פשיטות גב(אני מתאמן בבית)?

אלי ו.

New member
פשיטות גב בבית

זה לא פשיטות גב שלימות כמו במכשיר אבל זה מה יש. שכב על הבטן, והרם את החזה מהרצפה כמה שאתה יכול (בלי ידיים כמובן) עצור לשניה ורד לאט. זו חזרה אחת. אם יש לך דוכן לכפיפות מרפקים אפשר גם להשתמש בו לפשיטות גב אמיתיות. (צריך רק למצוא נקודת משען לרגליים) עשה את התרגיל בסוף האימון, לפני הבטן. (אתה לא רוצה שרירי גב תחתון או בטן עייפים במהלך האימון, אלה השרירים ששומרים על עמוד השדרה)

amitdd

New member
תודה

ועוד משהו שחשבתי עליו: אם בפשיטות מהרצפה איו טווח תנועה מלא אז בעצת גם לכפיפות בטן בטן טווח תנועה מלא..

למעלה