שתי שאלות

מצב
הנושא נעול.

lulavi

New member
שתי שאלות

שתי שאלות
ערב טוב, יש לי שתי שאלות, אשמח אם מי מכן תוכל לעזור לי: א. במקביל לטיפולי הפריה, אני רוצה לבדוק אפשרויות אימוץ. בגלל התהליך המסורבל בארץ, עדיף לי אימוץ חו"ל. מישהי מכירה/יודעת על עמותות? ב. אני כעת לאחר טיפול שנכשל, במהלכו פרוגינובה ו"כדורי פנינה". מזה שלושה שבועות ללא טיפול. גירודים בגוף בטירוף, עד זוב דם. האם זו תופעת לוואי של ההורמונים. אם כן, עד מתי. שלושה שבועות אינם מספיק זמן להתנקות? תודה

Yaldi

New member
../images/Emo42.gifלגבי שאלה א'

שתי שאלות
ערב טוב, יש לי שתי שאלות, אשמח אם מי מכן תוכל לעזור לי: א. במקביל לטיפולי הפריה, אני רוצה לבדוק אפשרויות אימוץ. בגלל התהליך המסורבל בארץ, עדיף לי אימוץ חו"ל. מישהי מכירה/יודעת על עמותות? ב. אני כעת לאחר טיפול שנכשל, במהלכו פרוגינובה ו"כדורי פנינה". מזה שלושה שבועות ללא טיפול. גירודים בגוף בטירוף, עד זוב דם. האם זו תופעת לוואי של ההורמונים. אם כן, עד מתי. שלושה שבועות אינם מספיק זמן להתנקות? תודה
לגבי שאלה א'
תפני לפורום אימוץ אני מאמינה ששם תקבלי את כל התשובות. לגבי ב' כדאי לפנות לרופא

דורוש10

New member
תשובה לגבי שאלה ב' גירודים ולא מ-|מ

שתי שאלות
גם אני "התכבדתי" בגירודים לאחר טפול שנכשל(פרוגינובה ופנינים}, אצלי זה חלף כעבור שבועיים בערך. לי עזרו מאד אמבטיות פושרות עם שמן לבנדר.

דורוש10

New member
התכונתי גירודים ול-מ../images/Emo108.gif

גם אני "התכבדתי" בגירודים לאחר טפול שנכשל(פרוגינובה ופנינים}, אצלי זה חלף כעבור שבועיים בערך. לי עזרו מאד אמבטיות פושרות עם שמן לבנדר.
התכונתי גירודים ול-מ

לגבי אימוץ

שתי שאלות
לגבי אימוץ
קודם כל אני אישית בעד לבצע את זה ללא קשר לתרומת ביציות. יותר מזה מנהלת הפורום שלנו, שיר, אמצה ממש לא מזמן ילדה מקסימה ורוסיה אז הנושא הזה פה ממש לא זרה. רגיל אני אוהב לעשות את החיים קלים אז הינה קישור לפורום אימוץ. שם הם באמת יכולים לעזור לך בכל הנושא והם תומכים באותה רמה כמונו. היום פלפלת ואני היינו בחיפה וריאנו ילדה תילנדית, בערך בגיל 4 או 5, מקסימה עם אמא המאמצת והם היו ממש מאושרים ביחד. ממש רואים את האהבה של האמא לילדה שלה ולהפך. לגבי גירודים, צר לי אך אני לי מושג. מה לעשות אני

שאלה ב' - גרודים

שתי שאלות
שאלה ב' - גרודים
אני סבלתי מגירודים בכל הגוף ששיגעו אותי לגמרי במשך למעלה מחצי שנה. בעצת הרופא לקחתי כדורים נגד אלרגיה תקופה מסויימת, עד הטיפול האחרון שלי משום שאסור לקחת אותם כשבהריון. לא נכנסתי להריון, ולא חזרתי לקחת את הכדורים. מדי פעם אני עדיין סובלת מגירודים קלים, אך הם כבר נסבלים.

שיר5520

New member
קודם כל, שיהיה בהצלחה בכל דרך

שתי שאלות
כמו שמלח סיפר, יש לי ילדה מאומצת מדהימה. אני באמת מציעה לך להיכנס לפורום אימוץ. יש שם טונות אינפורמציה. ובכל מקרה - רוצי להירשם בארץ. את לא יודעת לאן יובילו אותך הדברים וכדאי להיכנס לתור, כי הוא מאווווודדדד ארוך. ובהזמנות זו, אני רוצה להזכיר לכולם - לכו להירשם לאימוץ בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא עולה כסף ולא צריך לעשות החלטות גורליות. רק למלא טפסים ואתם בתור!! מאוד פשוט. אתם לא יודעים לאן יתקדמו העניינים ומה אכפת לכם להיות בינתיים בתור? ובקשר לחו"ל - זה מאוד פשוט אבל יקר (סביבות שלושים אלף דולר). אם יש את הכסף אני ממליצה בחום. ובקשר לגירודים - אני לא שמעתי על זה ולא סבלתי מזה.

lulavi

New member
תודה לכם על כל האינפואמציה ועל העיד

כמו שמלח סיפר, יש לי ילדה מאומצת מדהימה. אני באמת מציעה לך להיכנס לפורום אימוץ. יש שם טונות אינפורמציה. ובכל מקרה - רוצי להירשם בארץ. את לא יודעת לאן יובילו אותך הדברים וכדאי להיכנס לתור, כי הוא מאווווודדדד ארוך. ובהזמנות זו, אני רוצה להזכיר לכולם - לכו להירשם לאימוץ בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא עולה כסף ולא צריך לעשות החלטות גורליות. רק למלא טפסים ואתם בתור!! מאוד פשוט. אתם לא יודעים לאן יתקדמו העניינים ומה אכפת לכם להיות בינתיים בתור? ובקשר לחו"ל - זה מאוד פשוט אבל יקר (סביבות שלושים אלף דולר). אם יש את הכסף אני ממליצה בחום. ובקשר לגירודים - אני לא שמעתי על זה ולא סבלתי מזה.
תודה לכם על כל האינפואמציה ועל העיד

מצב
הנושא נעול.
למעלה