שתי שאלות...

שתי שאלות... ../images/Emo4.gif

1. ראיתי ב-M-SQUER חגורה יפה לאללה, שעולה שם 195 (!) ש"ח. יש עליה כמו צילומים כאלה של פנים ועוד כל מיני. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזאת במחיר שפוי? 2. ואיפה אפשר להשיג פרחים כאלה מבד שאפשר להצמיד לבגדים? ואני מתכוונת כאלה מבד, לא מפלסטיק כמו שמוכרים בחנויות כלי בית...

AmiTutiT14

New member
מנסה לעזור..

1. פה אני באמת לא יכולה לעזור.. קניתי חגורה כמו שתיארת ב25 שקל.. בפיזה באיטליה
2. מיכל נגרין אולי

אמממ...

1. איטליה לא ממש עוזר לי. ראיתי כאלה בעזריאלי, אבל הן יקרות לאללה... ואני בטוחה שיש אותן גם במקום אחר, כי ראיתי מישהי עם חגורה כזו, וקשה לי להאמין שהיא הוציאה כמעט 200 ש"ח על חגורה... 2. במיכל נגרין יקר... אנ ילא מחפשת משהו יקר ומלא אבנים נוצצות. אני מחפשת פרח כזה פשוט לקישוט בגד... כזה ששמים על חגורות ועל דש המעיל.

LipStiK

New member
על החולצה אין מושג... אבל הפרח

אפשר להשיג עכשיו בכל חנות- קסטרו, רנואר, זארה... אני חושבת שגם במנגו... ובעיקרון יש גם בכל חנויות האקססוריז למיניהן..

יש ב..

גאמפ אופנה למידות גדולות אני חושב משהו כמו 20 שקל לפרח! חייב להיות שם והפרחים במידה רגילה לא גדולה חחחחחחח והחגורה אין לי מושג על איזו את מדבר אז אני לא יכול לעזור

אז ככה..

בקשר לחגורה אין לי שמץ אבל בקשר לפרח את יכולה למצוא פרח מהמם בכל החנויות פיצ'יפקעס הפושטיות שיש בת"א ובכלל בכל עיר.. קניתי פרח מדהים שנראה בדיוק כמו הפרח של שאנל ועולה כ100 ש"ח פחות.. :) פשוט צריך לחפש טוב,אפילו בתחנה מרכזית..

בקשר לפרחים...

מצאתי כאלה בחנות שנקראת "לה פלאמה". קניית שניים יפים. אחד בשחור ואחת בתכלת, וכל אחד עלה לי 20 ש"ח.. לגבי החגורה- אני כבר יודעת איפה להשיג. רק תגידו לי מה דעתכם עליה.. (השגתי תמונה) תודה בכל אופן

adi4011

New member
לשאלה השנייה

יש בט'אצ אישי בדיזינגוף סנטר... חנות מדהימהה

למעלה