שתי שאלות

b i s c u i t

New member
שתי שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מישהו יודע, בוודאות, מה לכל הרוחות צריך להביא איתי לטירונות (עתודאים)? הכוונה היא מבין הדברים שקיבלנו בלשכת הגיוס (כגון הסוודר שמגיע לי עד הברכיים, התיק המקסים והנוח, המעיל המאוד שימושי בתקופה זו של השנה וכדומה)? כי היו פה כבר דיונים על זה קודם, אבל לא ממש הצלחתי להבין, כי כל אחד אמר משהו אחר...
ועוד דבר, קצת אחר. אם אני (עתודאית מזה שנה), מעוניינת לברר האם הנתונים הראשוניים שלי מתאימים על מנת לעשות מיונים לטיס (קבא, סעיפים פוסלים, וכאלה), לאן עלי להתקשר (או לשלוח מכתב/אי-מייל)? תודה רבה

יש תשובה היכנשהו בפורום...

בכל מקרה, כנראה שלא תצטרכי את המעיל והסוודר. מדי א´ עדיף שתביאי, את כל 3 הסטים, סתם למקרה שתצטרכי. בעניין המיונים לטיס. אני חושב שאם יש לך עוד שנתיים-שלוש ללמוד, עדיף שתדחי את הבירורים עד אז, משום שהדרישות הן דינאמיות ומשתנות, בייחוד בנושא כמו טיס, שם מנסים עכשיו מתכונת חדשה של הקורס. אם בכל זאת את רוצה לעשות עכשיו את הבירורים, אולי כדאי שתפני ללשכת הגיוס (כן, כן, אני יודע שכבר שכחת מתי היית שם בפעם האחרונה). 03-7376000 ופקס: 03-7377070

שמש27

New member
שתי תשובות - שתפסיקי להקפיץ...

שלום קרקר מעופף. ראשית, קראתי שוב (למענך) את כל השירשורים שיש על ציוד לטירונות, ואכן, המסקנה החד-משמעית (מגובה אפילו ממדור עתודה) זה שלא צריך להביא מעיל וסוודר. הנה זה בא שוב (חחח): לא צריך מעיל וסוודר. לגבי מדי א´ זה אינדווידואלי. את תצטרכי רק זוג אחד, זה בטוח, אבל מכיוון שכולנו פולנים היסטריים (גם אם אנחנו מעדות אחרות) ו "מה יקרה אם בדיוק שאתה יוצא הביתה ישפך עליך שמן???" (כן, בטח, אמא, מאיפה יבוא השמן? יבוא מיוחד מלבנון? טיל-שמן של סדאם?...) אז תקחי שניים. לגבי התיק/קיטבג - עדיף כן, לא חובה. וחוץ-חוץ-חוץ מזה - תפסיקו לעשות מזה כזה רעש גדול !!! מה קורה לכם ??? זה כולה טירונות, כולה כמה שבועות, כולה כמה שעות מהבית - אתם בהיסטריה כאילו שאתם נשלחים לאי בודד באנטרטיקה ל 15 שנה בלי מגע עם בני אנוש, ומתלבטים אם לקחת מעיל או לא !!! מקסימום תצאו הביתה ותביאו. יאללה, חלאס, תרגיעו. טוב. שאלה שנייה. אז כמו שאמר מר אדוני, הרפואן החכם, אכן אין בכלל טעם שתגישי את נתוניך לבדיקת המערכת בשלב זה. אף אחד בחיל-האוויר לא יבזבז זמן לבדוק נתונים של מועמדת לטיס, לקורס שיפתח אחרי ספטמבר 2005 - כאילו וואו ??? - רק כדי לספק את הרצון שלך לדעת אם את מתאימה או לא. גם הדרישות משתנות, גם את משתנה, גם התהליכים הביורטיים משתנים בזמן כזה - ובקיצור - לא. אבל אם שאלת למי לפנות, אז התשובה היא כמובן למדור עתודה, יש שם קצין (לפחות היה בתקופתי) שאחראי על ריכוז הבקשות להתנדבות (דיברנו על זה פה כבר - קרבי אחרי עתודה) ומשלוחן ליעדיהן ברחבי צה"ל - אז את יכולה בהחלט לנסות לדבר עם הפונקציה הזאת - אולי כן יש דרך לבדוק אותך עכשיו. ודבר קטן - בשבילי, אם את חושבת על טיס ברצינות - את כבר מתאימה ! קבלי ח"ח על העוז והרוח. נו, מה עוד לא סידרנו לך ? חבר ? מרצדס ? בקשי - ותעני לפי התור... יאללה, בסבבה - ותפסיקי להקפיץ, אה ? דיר באלאק !..... מממ... בעצם אני מקפיץ עכשיו....חחחח

שמש27

New member
מממ...בואי נבדוק....

(שמש מפשפש בכליו...) מממ...נתחיל בארנק...150 ש"ח ושני תוי זהב כ"א 50 ש"ח....כיסים...20 ש"ח משבוע שעבר...11 ש"ח עודף מהבירה בפסטיבל אתמול.... כמה יצא ? 281 ש"ח ! כמה חסר ליגואר ? 599,719 ש"ח ? שטויות...
בבקשה, קרקר... ותמשיכי לחלום...גם על טיס וגם על יגואר... מי שאין לו חלומות - סופו שלא ישיג דבר בחייו. סוף שבוע נעים לכולם !

wiz

New member
מחלק מתנות, הא ../images/Emo35.gif

מתי אני מקבל את הפרארי

eitan007

New member
שאלה.

מה זה "סעיפים פוסלים" ?? האם זה משנה על מה ירדה לך קב"א, כלומר יכול להיות מצב ששני אנשים עם אותה קב"א בדיוק, ימויינו לפי הסעיפים שעליהם הורידו להם ?

eitan007

New member
ועוד שאלה

האם הצבא, כאשר הוא משבץ עתודאי לאחר קבלת התואר, מתחשב איכשהו בקב"א שלו, בפרופיל ובעוד נתונים אשר נגזרו מצו הראשון ? או שעד לקבלת התואר אובד הכלח על אותם הנתונים ?

יעליס

New member
איתן, אתה לא חושב שאתה קצת מקדים

את המאוחר? סתאאאאאאאאאאאאאאאאם... שיהיה בהצלחה, יעל.

eitan007

New member
שאלה לכל המועמדים (בנושא של להקדים

את המאוחר. האם יש לכם רשימה של דברים שאתם רוצים לעשות או לקנות, במידה ואתם מתקבלים לעתודה. אם וכאשר אני מתקבל אני הולך לקנות באותו השבוע : 1. אוטו משלי (ויש לי אחלה תקציב) 2. מזגן לחדר 3.מחשב חדש. מה איתכם ???? האמת שאני די מתייסר עם האוטו, כי בעיקרון אני ממש הייתי רוצה אותו עכשיו ואין לי כוח לחכות עוד חודש לתשובות הסופיות, ברם, אני לא אצטרך אותו אם אני לא הולך לעתודה כי מי צריך אוטו בקרבי ?

יעליס

New member
איתן, לא להתרגז.... הכל בחברות...:-

אני מבינה מה שאתה מנסה להגיד אבל אני רק אומרת כמה דברים: ברור שזה נחמד לתכנן "דברים שנעשה/נקנה/נזרוק כשנתקבל" או "חברים/אנשים/משפוחה שנתקשר לספר להם" וכדומה אבל זה קצת מצחיק (אותי לפחות) לשאול שאלות שכרוכות בעניינים שיתבצעו רק בעוד כשלוש שנים, וגם זה עדיין לא בטוח, כי עדיין לא קיבלנו אפילו את הבגרויות שלנו- "אל יתהלל חוגר כמפתח"... וחוץ מזה, אני אישית ממש לא אוהבת לדבר על דברים לפני שאני משיגה אותם ולכן יכול להיות שזאת רק אני...
בכל אופן, שבת שלום, שנשמע רק בשורות טובות... יעל.

יעליס

New member
יש לך תקציב לקנות אוטו ????../images/Emo12.gif

O.K. אני לוקחת בחזרה את כל מה שאמרתי שיכול היה לפגוע בך בכל צורה שהיא... נכון שתיתן לי סיבוב?????????
ועכשיו ברצינות, התרשמתי! איך עשית זאת? למד גם אותנו... שנזכה למפתחות שאנו הבעלים הבלעדיים שלהם בקרוב,
יעל.

La Bamba

New member
אתה מתכוון ל"גחלת"?

גם אני הולך להשתמש בזה, אבל אוטו כבר יש לי מלפני שנה. נראה לי שאני אוסיף עוד "קצת" ואקנה עם החזרה לשירות רכב יותר יקר (מה יכול להיות יותר טוב ממדים וSTS?), אבל אתה יודע "עוד חזון למועד..."

למעלה