שתי שאלות

שתי שאלות../images/Emo199.gif

* מתי עוברים מפיטמה שלב 1 ל-2? כי מ-1 בקושי יוצא, הוא מתעצבן, צורח, והלכה הארוחה, ושלב 2 להפך, נוזל חזק מדי, נבלע מלא אויר כאבי בטן ושוב עוצר, צורח, הלכה הארוחה. מה עושים!?
* שאלת שינה. הרוטינה במשך היום-עמית ישן חצי שעה(על השעון), ואז מתחיל לזוז, להוציא קולות תוך כדי, נרגע, זז, וכו'. ככה הוא יכול למשוך גם 3 שעות. הבעיה שאני לא יודעת אם זה נחשב שינה נורמאלית או שהוא סתם מתענה?..

kivsa1

New member
את נכנסת ל-browse ומצרפת קובץ

תמונה מהיכן שהוא שמור אצלך על המחשב. שימי לב למשקל התמונה-אפשר רק עד 500 קילו בייט.

kivsa1

New member
את פותחת את התמונה (לחצן ימני

ובחירת open with) עם כל תוכנה לעיבוד תמונה שיש לך ACDSee לדוגמא, ובוחרת שם ב-resize ובוחרת באופציה של הקטנה באחוזים ומקטינה למשל ב-40 אחוז. ושומרת ב-save as כדי לא לפגוע בעותק המקורי.

תנסי ככה:

פותחת את התמונה. הולכת ל- Image או לוחצת control R ואז את מכווצת באחוזים כנ"ל. בהצלחה! אני יודעת כמה זה מעצבן, שנים עד שהצלחתי לצרף תמונה.

shirili

New member
עוברים פטמה

רק אם לא מניקים לגבי השינה בעקרון הממוצע שתינוק ישן הוא חצי שעה בבוקר ועוד שעה עד שעתיים אחר"צ הגדולה שלי לא ישנה בבוקר אלא רק אחר"צ כשעתיים והקטנה ישנה בבוקר חצי שעה ואחר"צ אולי חצי שעה (לפעמים היא גם לא ישנה בכלל בבוקר)

פוּ

New member
../images/Emo12.gifמאיפה הממוצע הזה../images/Emo12.gif

רועיקי שלי מחר בן חודשיים והוא ישן המון
למשל היום הוא התעורר ב - 6:00 אכל מעט (50 מ"ל) וישר נרדם (המשיך את הלילה) ואז התעורר ב - 8:00 אכל 110 החלפתי לווהוא שיחק במובייל ואחר כך שרנו שירים (אני שרתי כמובן
) וקצת עשיתי לו בייבי שיאצו (מ DVD שיש לי) וב - 9:30 כבר שוב עייף..ישן עד 11:10 שוב אכל (155) החלפתי לו שיחקנו באוניברסיטה והוא התעייף והלך לישון ב - 13:00 (שזה המון זמן עירות מבחינתו
) והוא עדיין ישן! מה שכן קורה לי גם שהוא ישן ופתאום משמיע קולות ואני רואה שהוא מכווץ
אני נותנת לו מוצץ אבל לא תמיד זה מספיק אז אני מוסיפה טיפה (ממש טיפה אחת) של גליקול זה מרגיע אותו והוא ממשיך לישון עד לארוחה הבאה! אני מנהלת רישום מדוייק ואני יכולה לומר שאתמול הוא ישן ביממה (אני בודקת מ - 00:00 בלילה ועד 23:59
) למשל היום 15.5 שעות ואתמול 17.5 שעות! ולפי מה שקראתי בספרים עד גיל 18 חודשים הם ישנים בממוצע בין 15-18 שעות
עד לא מזמן הוא היה ער שעה ישן שעתיים חוץ מהלילה, ועכשיו הוא מתחיל להגדיל מעט את הפערים שבהם הוא ער לשעה וחצי ונדיר אבל קורה גם שעתיים! לגבי הפיטמה אני עדיין לא מחליפה, אבל הוא לא מתלונן
אני אוהבת שהוא אוכל לאט ולא הכל בבום
האחיין שלי בן 9 חודשים ועדיין לרב הוא עם פיטמה מס' 1 אם כי הבנתי שב MUM הזרימה יותר חזקה (אולי הגיעה הזמן באמת שאני אנסה את הבקבוק שיש לי
)

shirili

New member
לא מדובר על תינוקות מתחת ל- 3 חודשי

אלא מ- 3 חודשים והאלה לגבי הפטמה, הגדולה שלי בת שנה וחצי והיא עדיין עם פטמה 1 ומדי לחלב ו-4 למים בקיץ מדי פעם אני נותנת לה מס'2

פוּ

New member
האמת שהיא לא ציינה גיל../images/Emo163.gif

אבל בספר שקראתי כתוב שהממוצע הזה הוא עד גיל 18 חודשיים
האחיין שלי בן 9 חודשיים ישן בערך מ - 20:00 עד 7:00 שזה 11 שעות ישן שעה נוספת בבוקר וגם בערב ובצהרים עוד שעתיים!! שזה 15 שעות...אבל הוא באמם ישנוני
ירש את זה מאמא שלו

פו, לבן שלך יש במקרה

רוק מוגבר? לשלי כל הזמן נוזל מהפה, לא יודעת למה, הרי לשיניים זה עוד ממש מוקדם...

kivsa1

New member
לשלי נוזל רוק מהפה והוא כל הזמן

מכניס אצבעות לפה ומוצץ אותן והרופאה בטיפת חלב אמרה לי שזה בגלל שהוא מתחיל להיות מודע לגוף שלו ומגלה את הידיים גם מבחינת מישוש.

rc11

New member
זה שלב בהתפתחות

לא קשור לשיניים. גם אצלי היא מוציאה המון ריר מהפה. בהמשך הם גם משחקים עם הרוק ומגרגרים.

lilend

New member
זה הגיל שבו בלוטות הרוק

מתחילות לפעול אך הם עדיין לא יודעים איך לבלוע את הרוק.באמת לא קשור לשיניים.

kivsa1

New member
קולהכבוד!!! חמוד מאוד! נראה מופתע

שמצלמים אותו...

למעלה