שתי שאלות
...

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
שתי שאלות ../images/Emo13.gif...

1. לולה לא שמה לב שמיה אף פעם לא מנקה בכלל?
2. איך זה הגיוני שכשדניאלה חזרה בזמן החתונה המשיכה וכשכולם חזרו בזמן 2008 נעצר? (או לפחות האט את הקצב.. {הם היו שם שלושה ימים וב2008 זה רק חצי שעה..})

Jason2

New member
זו לא מזוודה מדוייקת

יש שם תאריך אבל אין שם שעות ודקות. אבל אם היה אז זה הגיוני, אפשר להיות שם חודש ואז לחזור לאותה נקודת זמן בדיוק.

sn22

New member
אבל..

איך זה הגיוני שכשדניאלה חזרה בזמן החתונה (ב2008) המשיכה? וכשעופר, מיה ונועה גם חזרו אחורה הזמן נעצר?!

מוגה1

New member
רייננגוו ונוועעה כאללהה .....

אייזה זווג חמווד נועה וריננגו ביחחדד אניי חושבת שאני יודעת מה יקרה אולי בגלל נועה הם גם לא יחזרו הא כעע ושאללההה אם הםם עכשיו בעבר זה לא אמור לשבש את העתיד אייזה מוזר זה

Jason2

New member
זה יכול

עקרונית רק עצם העובדה שדניאל פגשה את סבא וסבתא שלה זה יכול לשנות את ההיסטוריה בצורה כזאת שהיא לא תיוולד בכלל (אלא אם כן הם לא הסבא והסבתא האמיתיים שלה). לפי תורת הכאוס אפילו דבר קטן כמו חזרה בזמן לתקופה פריהיסטורית ודריכה על ג'וק יכולה לגרום לכך שהדינוזאורים לא יכחדו והאדם לא יתפתח.

Jason2

New member
זה כמובן פרדוקס

כי אם היא תגרום לעצמה לא להיוולד אז היא לא יכולה לחזור בזמן ולשנות את זה. המסקנה מכל זה היא שמסע לעבר הוא בלתי אפשרי.

נכון!! נכון!! מאוד נכון$%^%^&../images/Emo38.gif

ולא יודעת.. זה לא נראה לי משבש... כי רינגו לא צריך להיות עם אף אחת.. ושמעו זה סוג של מדע בידיוני כל זה! זה לא אמור להיות מדוייק! כי אין באמת דבר כזה "חזרה לעתיד" או משהו כזה! אז זה אומר שאין לזה חוקים! וכולכם כל הזמן אומרים שזה לא הגיוני וכל זה!! זה אמור להיות לא הגיוני $%&#%^&%*^*)%&@^@%&%^*$&)&*)% ותפסיקו כי זה כבר מתחיל לעצבן

Jason2

New member
מדע בדיוני אמור להיות מדוייק

זה הז'אנר. ויש חוקים למסע בזמן, נכתבו המון ספרים בנושא ויש הרבה תיאוריות והרבה חוקים. מתורת היחסות של איינשטיין ועד ספריו של סטיבן הוקינג. נכון שזה מסובך ומלא בפרדוקסים אך יש חוקיות בקשר לאיך הדברים יכולים להתרחש ויש קו ברור בין מה יכול להתרחש ומה לא יכול. מאחר והדברים כל כך מסובכים ומאחר והכל תיאוריות לא ניתנות להוכחה, אז כל הסרטים שנעשו בנושא (גם בחזרה לעתיד) לא הכי מדוייקים ויש חורים בעלילה. אבל יש חוקים ברורים שמתרחשים בכל סרט, כמו למשל פרדוקס הסבא (אדם אינו יכול לחזור לעבר ולהרוג את סבא שלו כיוון שאז הוא לא יוולד ולא יוכל לחזור בזמן ולהרוג את סבא שלו) והעניין שאסור לשנות את ההיסטוריה בכל מצב כי זה יכול ליצור קרע בזמן חלל. סרטים וסדרות ששומרים על החוקים הבסיסיים נחשבים טובים יותר.

אי אפשר ממש ממש לדייק.......

שזה אני חושבת על זה זה קשה ומסובך מזל שאני לא כותבת מדע בדיוני

Jason2

New member
ברור שאי אפשר לדייק ב-100 אחוז

אבל מדע בדיוני הוא בדיוק כפי ששמו אומר סיפור בדיה שמבוסס על מדע, זה יכול להיות פיזיקה או מתמטיקה או כל מדע אחר, אבל אי אפשר כמובן לדייק לחלוטין כי צריך הרי לספר סיפור ושהוא גם יהיה מעניין אז הרבה פעמים מכופפים את חוקי הפיזיקה והמדע כדי שהסיפור לא יהיה משעמם.

למעלה