שתי שאלות קצרות...

E l y s s a

New member
שתי שאלות קצרות...

שאלה של אחת שקצת לא בעניינים... האלבום הבא הולך להיות אלבום אולפן חדש או אוסף? (אלבום בהופעה של שירים קיימים כמו Live Bootleg ודומיו נחשב בעיני כאוסף...) והשאלה השניה - מה אתם חושבים על Rock in a Hard Place? סתם משהו שמענין אותו, ולא יצא לי לשאול מעריצי אירוסמית' רבים..

AeroTom

New member
שתי תשובות קצרות...

* האלבום הבא שיוצא בסוף מרץ ושמו-Honkin' on bobo יהיה אלבום הסטודיו ה-14 של הלהקה. לא Live ולא אוסף... *ROck in a hard place הוא כמובן האלבום היחידי ללא ג'ו ובראד ובגלל זה אצלי הוא מדורג במקום האחרון ברשימת האלבומים.אבל גם בגלל שאף פעם לא התחברתי אליו מאוד. אבל יש בו כמובן כמה וכמה שירים נחמדים מאוד.

E l y s s a

New member
או, הגיע הזמן... ../images/Emo13.gif

אמנם ימי ההערצה ההיסטרית שלי לאירוסמית' נמוגו אי שם בסוף החטיבה (אני בת 21 עכשיו), אבל אני עדיין עוקבת אחר מעלליהם... ודי מתעצבנת כשהם מוציאים אלבום אוסף. די מאכזב לחכות שנתיים למשהו שיש לך את רוב השירים ממנו... אני חושבת שאני חובבת אירוסמית' היחידה שבאמת אהבה את האלבום הזה. אמנם יש בו שירים שבחיים לא היו נכתבים אם ג'ו ובראד עדיין היו שם (אני לא חושבת שג'ו היה משתף פעולה עם משהו כמו Joanie's Butterfly ההזוי קמעה), אבל אם מסתכלים עליו כאלבום שלא קשור לשום דבר אחר אלא פשוט אלבום בפני עצמו, לדעתי הוא מקסים. ונדמה לי שג'ו בעצמו אמר שהוא אהב את Bitches Brew (או Jailbait? אני כבר לא בדיוק זוכרת... קשישה שכמוני). אתם יכולים לסקול אותי באבנים עכשיו.

AeroTom

New member
תחזרי אלינו נועה

למה ימי ההערצה שלך נמוגו נועה?? התאכזבת במשהו בלהקה? נקשרת לדברים אחרים? ספרי לנו. ואף פעם לא מאוחר לחזור! הערצה אף פעם לא מתה,לא משנה באיזה גיל תמיד אפשר להעריץ להקה ולאהוב את המוזיקה שלה. אני דווקה ההפך ממך-שגמרתי עם בית ספר (מוקדם מהצפוי) אז בדיוק התחלתי להיכנס לאירו והיום שאני בגיל שלך (21) האהבה היא בפסגות הכי הכי גבוהות. אולי אנחנו נצליח להחזיר אותך להעריץ את הלהקה הטובה בעולם?

E l y s s a

New member
לא ניתקתי קשר לגמרי...

השירים של אירוסמיץ' התאימו לתקופה מאוד מסויימת בחיים שלי. עכשיו גם, אבל פחות... חוצמזה, לפני הרבה שנים, כשרק התחלתי להכיר אותם, העניין אף פעם לא נגמר, כי תמיד היה משהו חדש שלא שמעתי או איזשהו דיסק שלא היה לי והעניין תמיד התחדש. עכשיו אני צריכה לחכות שנתיים בערך תין דיסק חדש למשנהו... (ואז לגלות שהם מוציאים אוסף. אוף.
) אירוסמית' הם התחנה הראשונה שלי כל הז'אנר של רוק ובלוז, ומהם עברתי מסלול די ארוך של היכרויות עם להקות שעד אז לא שמעתי. (היום, דרך אגב, אני תקועה עם קט סטיבנס...) לא נמאס לי מאירוסמית'. את השירים שאהבתי אז אני עדיין אוהבת היום... אבל כבר לא בפנאטיות (במובן הטוב של המילה), לא כאילו הם הלהקה היחידה בחיי (כנ"ל). ועובדה שאני עדיין מתעדכנת פה ושם...

SaintJohn

New member
השאלה היא האם את כבר מכירה

את כל מה שיש לאירוסמית' להציע? כמו שנידון בהרחבה באחד מהשרשורים האחרונים, כל אלבום של הלהקה שונה ממשנהו ולכל אחד יש ייחוד ואישיות משלו. כל הכיף זה לגלות כל פעם משהו אחר שאירוסמית' עשו, וזה לאו דווקא חייב להיות חדש. וגם באוספים שלהם הם משתדלים לחדש עם סינגל כזה או אחר...

Sky Player

New member
../images/Emo66.gifנו באמת

שלום אנשים מה המצב? ושם לך אישה...... איך אירו יכולים להימעס? ואיך מהם אפשר לעבור לקט סטיבנס.... "no body knows" where it comes and where it goes" בכל מיקרה אני מקווה שהדיסק החדש יחזיר אותך לאירו.

AeroTom

New member
אולי באמת האלבום הקרוב

יחזיר לך את האהבה הגדולה ללהקה שהייתה לך. במיוחד אם את אהבת את האלבומים הישנים יותר. אנחנו מנסים להחזיר אותך בתשובה פה...

E l y s s a

New member
יש לי כיפה סרוגה ../images/Emo13.gif

קט סטיבנס בא אחרי מסלול די ארוך שכלל הרבה להקות... ואין מה להשוות את ההערכה שלי אליו והערצה המטורפת לאירוסמית' בזמנו (אולי הזדקנתי?). וכן, יש לי כמעט את כל האלבומים שלהם (חוץ מהאוספים, כי יש לי התנגדות עקרונית לשלם מחיר מלא על דיסק בשביל שיר וחצי...), וגם את walk this way (הספר, כמובן). אמנם אני לא בקיאה במיוחד ברכילויות האחרונות, אבל עדיין... מצבי סביר.

AeroTom

New member
גם לי יש כיפה סרוגה...../images/Emo8.gif

יפה שיש לך את כל האלבומים אבל בלי האוספים זה לא האוסף השלם...אני קצת חולק עלייך בעניין האוספים-לפי דעתי הם מאוד חיוניים למעריצים נלהבים גם כדי שבאמת יהיה לך את הדיסקוגרפיה המלאה וגם כי בשביל הלהקה שאני אוהב אני מוכן ורוצה לשלם מחיר מלא אפילו על שיר וחצי חדשים. וחוץ מזה-אוספים אתה יכול להלוות לאנשים כדי שיידבקו גם במחלה הנהדרת ששמה-AEROSMITH
ולא סיפרת לנו נועה למה ואיך הפסקת את הערצה לאירו? ואת מוזמנת גם לבוא למפגש הקרוב שלנו ולהחליף חוויות עם מעריצי אירו כיום...

למעלה