שתי שאלות קטנות 
שלום לכולם פה
אני מרגישה מאד מטופשת לשאול את השאלה הבאה אבל היא רק בשביל הסקרנות שלי... תמיד הייתי ילדה נורא "טובה" ובגיל קטן אפילו ביישנית מאד. גם תמיד הייתי תלמידה מצטיינת. מצד שני תמיד היו לי שגיאות כתיב, עד גיל 15 כתבתי את האות ז´ בדפוס כדי לא להתבלבל עם ג´, היו לי טעויות קבועות עם ט´ ות´ ושגיאות כתיב בכלל. כשעברתי לתיכון המצב השתפר וכך גם כתב היד, היום יש לי שגיאות כתיב רק פה ושם, אבל עדיין קיימות בהחלט, תמיד אמרו שאם אני אקרא זה אעזור, קראתי ה מ ו ן זה לא שינה שום דבר...
היו לי גם תמיד שגיאות מתמטיות, טעויות של פלוסים ומינוסים וטעויות מסוג 2*3=5 וכד´ המון, למרות שעשיתי חמש יחידות במתמטיקה ופיסיקה, עדיין תמיד לא הייתי מגיעה לתשובה הסופית, תמיד היו לי הטעויות הקטנות הללו.. אין טעם להגיד שאת לוח הכפל לא ידעתי מעולם בעל פה, גם אחרי שסיימתי תיכון... היום אני מורה למתמטיקה.. מצחיק... עדיין טועה לעיתים (המצב השתפר מאד מאד יחסית) בשנים הראשונות הייתי שוכחת נושאים שלמים שאני מלמדת, כאילו יש לי ניתוק מוחלט בחשיבה, ורק אחרי שהייתי מתרגלת זה היה מתחיל חזור, גם דברים שידעתי בעבר מתוך שינה (יש לציין שזה נכון גם למקצועות אחרים) עד היום, כל שנה מחדש, אני יכולה לשכוח איך מלמדים נושא כאילו לא ידעתי אותו מעולם... האם מה שאני מתארת אלו לקויות למידה? אני חייבת לציין את התסכול שבהשקעה עצומה בלימוד של דברים ופשוט שכחה כאילו לא היו קיימים מעולם מול עיני... האם זה קשור? ועוד שאלה- היום כמורה אני עובדת עם תלמידים שיש להם קשיי ריכוז, מה אפשר לעשות כדי לעזור להם? אני רואה שהם רוצים ויכולים, אבל תכלס הם לא יושבים ולומדים, איך אפשר להגע למצב שהם ילמדו, אפילו בצורה לא קונבנציונאלית? תודה מהות 
שלום לכולם פה