שתי שאלות על iriver

rocko22

New member
שתי שאלות על iriver

שלום.. קניתי לפני יומיים את המכשיר ויש לי שתי שאלות עליו: 1. האם זה חובה להתקין את התוכנה המצורפת? 2. ניסיתי להעביר שירים למכשיר וכשאני מחבר אותו אני ניכנס לתיקייה של המוסיקה ושם אני מעביר את השיר... הבעיה היא שכשאני נכנס לתוך המכשיר אני לא יכול לראות את הקובץ בתפריט המוסיקה אלה רק בתפריט ה-"בארווס" למה? תודה

Aviad1987

New member
תשובות

קודם כל אני אניח שאתה מדבר על הH10 (?) 1. התוכנה המצורפת (אייריבר פלוס) עוזרת לך בהעברת הקבצים וארגונים במכשיר. כשתעביר ללא התוכנה השירים לא יופיעו לך בתפריט המיוזיק אלא בתוך הבראוסר ותוכל להגיע אליהם רק דרך שם אם אני לא טועה. 2. ועניתי לך על זה כבר בתשובה 1. אתה מעביר את השירים דרך גרירה ולא דרך האייריבר פלוס. לדעתי עדיף לך להתקין את התוכנה היא פשוטה וטובה.

rocko22

New member
תודה אני עדיין לא מצליח להבין את הת

התוכנה... הבאתי קובץ מוסיקה למסך הקטן שבצד שמאל אבל אני לא מצליח להעתיק אותו לתוך המכשיר אתה יכול להסביר לי בקצרה איך אני עושה את ההעתקות... תודה

Aviad1987

New member
כן

זתומרת גם אני בהתחלה לא הצלחתי לתפעל אותה. לפני שאתה מפעיל את התוכנה תחבר את המכשיר כמובן ואחרי שאתה מעביר את השירים ואם תסתכל בצד שמאל למטה יש לך סרגל קטן עם 3 לחצנים. זכוכית מגדלת, חץ ושדה מגנטי יוצא מהדף (סתאאם בדיחה ללומדי הפיזיקה חח). תלחץ על החץ (אוטו סינק) וזה יתחיל להעביר לך את הקבצים למכשיר. חשוב לציין שאסוררר לנתק את המכשיר בזמן ההעברה וגם כתוב את זה על המסך (שכחתי לציין, ואולי זה ברור מאליו, שאתה צריך להדליק את המכשיר אחרי שחיברת כדי שהמחשב יזהה אותה ורק אז תדליק את התוכנה). וזהו... אחר כך תוכל לדפדף דרך תפריט המיוזיק.

bitonano

New member
יש את מסך הגדול בצד ימין...

אתה איליו מעביר את השירים... אתה נכנס ל-ALL MUSIC הראשון הראשון למעלה אני חושב לא זה שבתוך הנגן ואז שם אתה שם שירים על ידי לחיצה על ה-+ למעטה אבל עדיין באיזור הימני של התוכנה... האיזור השמאלי הוא רק לשם ניגון... תקרא את החוברת תבין הכל.

rocko22

New member
לא מצאתי בחוברת...

כתוב שמה רק איך להתקין את התוכנה.... אבל תודה בכל זאת אני אנסה לפי מה שאמרתם כאן...

rocko22

New member
הסתדרתי... תודה רבה אבל יש לי שאלה

חדשה... איך אני עושה סטופ לשיר? יש לי את הכפתורים של פואווז, קדימה ואחורה... תודה

rocko22

New member
מצטער שאני מציק אבל יש לי

עוד כמה שאלות קטנות... אני הורדתי דיסק לתוך המכשיר אבל זה לא סידר לי אותם לפי סדר השירים אלה לפי השמות... יש דרך לארגן שזה יהיה לפי סדר השירים? אני רוצה להוריד למכשיר שירים בעיברית לפי זמרים יש דרך או שזה מוריד את כולם לפי תיקייה? אני מתכוון אני יכול לארגן תיקייה של אנגלית ותיקייה של עיברית או שזה מוריד את הכול לאותו תיקייה.. תודה ואני מכווה שאני לא מנג'ס...

adi121

New member
בקשר לשאלה השניה

אני עשיתי לי 2 פלייליסט אחד של שירים בעברית ואחד של שירים באנגלית.. עושים את זה דרך התוכנה במחשב.. פשוט תעשה הוספה של פלייליסט ותוסיף אליו את כל השירים שאתה רוצה

rocko22

New member
זה עדיין לא עובד לי

אני מסדר את הסדר של השירים שאני רוצה בתוכנה אבל כשאני מעביר אות הרשימה למכשיר אז כאילו לא עשיתי כלום...

salinasg

New member
ממממ איך בדיוק עושים סטופ?

אם זה השיר הראשון ברשימה ואתה לוחץ על הכפתור של האחורה אז הוא בהחלט עוצר. אבל מה קורה כשזה לא השיר הראשון? אני באמצע הרשימה ואז מעביר אחורה, הוא פשוט עובר לשיר הקודם. אז איך בכל זאת?

bitonano

New member
אי אפשר...

אין על זה תשובה... אני לא מבין מה צריך סטופ פשוט מפסיקיםפ את השיר עם הכפתור האמצעי בצג ימין וזהו מה צריך סטופ?!?!

weird dust

New member
באמת אי אפשר לעשות סטופ

אבל אפשר לדמות אותו. תעשה השהיה לשיר (לרוב על לחיצה נוספת על הפליי) ואחר כך אחורה. ככה הוא יעצור ויהיה בהתחלת השיר. בעיקרון הנגן פשוט זוכר איפה הוא עוזר וזה נחמד יותר כי אז אני פשוט ממשיך מאיפה שהפסקתי.

למעלה