שתי שאלות על דואר

שתי שאלות על דואר

שלום לכולם 1. האם ניתן להגדיר גם חשבונות דואר אינטרנט (לא pop3 ) ? איך? 2. איך ניתןלהגדיר שלא יוריד דואר אוטומטית אלא ידנית? תודה רבה

mikeoreli

New member
תשובה

1. אם אתה מתכוון לסנכרון דוא"ל בעריסה - אתה יכול לסכרן דוא"ל של יאהו והוטמייל בעזרת תוכנה בשם Onemail. 2. לא נראה לי שקיימת תוכנה לפוקט פיסי שמתחברת לשרת הדוא"ל ואפשר דרכה להוריד הודעות באופן ידני.

לא הבנת אותי

תודה על הכוונה, בכל אופן - בזמן חיבור לאינטרנט היישום הנקרא messaging (שהוא חלק ממערכת ההפעלה) מוריד אוטומטית את הדואר משרת ה pop3 שהגדרתי לו. ושאלותי הן : 1. האם ניתן להגדיר גם חשבונות דואר אינטרנט (לא pop3 ) ? איך? 2. איך ניתןלהגדיר שלא יוריד דואר אוטומטית אלא ידנית? תודה רבה

AYELET1

New member
1. ניתן להגדיר GMAIL (אבל זה משום

שהוא POP 3...) 2. נסה בהגדרת ה-ACCOUNT , ב-OPTIONSת במסך מס' 1, להוריד את ה-V מה- connect and check for messages every...

mikeoreli

New member
לא נראה לי שאתה הבנת...

חשבונות הוטמייל ויאהו אלו הם חשבונות אינטרנט. כדי לסנכרן מהם דוא"ל בעת הסנכרון עם המחשב השולחני, אפשר להתקין את התוכנה שציינתי מקודם והדוא"ל משם יסתנכרן למחשב כף היד שלך. אם מדובר בחשבונות במקומות אחרים כמו וואלה ואחרים - לא ידוע לי שאפשר. לגבי הורדת דו"אל - האם אתה מתכוון כאשר אתה מחובר בWIFI? או דרך העריסה? ניסיתי עכשיו דרך הWIFI והוא לא הוריד לי שום דבר באופן אוטומאטי (להיפך, בגלל שבדרך כלל זה עולה כסף הכל הוא ידני כדי שלא יעלה יותר מדי). אם מדובר דרך העריסה, אז אתה בטח מדבר על סנכרון עם החשבון שלך באאוטלוק ואז זה תמיד יהיה אוטומאטי עד שלא תבטל את הV שמסומן בAS. אם תפרט יותר אוכל לתת לך תשובות יותר טובות...

בוא הנה - אל תעלב לי ../images/Emo92.gif

אני מעריך ומודה על תשובותיך, הטובות יותר ופחות. וגם אם לא הבנת אותי נכון (או שאני לא הסברתי מספיק) זה בטח לא נאמר בביקורת. אוקי? אני מתכוון לגלישה ב WIFI או דרך BlueTooth עם הסלולרי, כשאני מחובר ונכנס לתוכנת הדואר היא ישר מתחילה להוריד דואר. כמו כן לא הצלחתי ליצור חשבונות לדואר אינטרנט.

mikeoreli

New member
לא נעלבתי כלל

בוא רק נתחיל מהתחלה - איזה מכשיר יש לך? איזה דוא"ל אינטרנט אתה מעוניין להתחבר? האם אתה מתכוון לסנכרן אותו כשהPPC בעריסה או דרך חיבור ישיר לאינטרנט כמו דרך WIFI או BT? לגבי הPOP3 - אצלי הוא לא מוריד אוטומאטית את הדוא"ל. האם סימנת במקרה שיבדוק דוא"ל כל 15 דקות בהגדרת החשבון? תבין - הכדור בדולח שלי תוקן ע"י הרומניה (למי שזוכר את הסיפור) אך כרגע הוא תקוע במכס... כנראה הם משתמשים בו לגלות מבריחים ובגלל זה לא מוכנים לשחרר לי אותו...
לכן, על מנת להבין את הבעיה במלואה, אנא ציין להבא וגם עכשיו את מירב הפרטים שאפשר.
(איילת, מה עם הקריאת קלפי סוליטר שלך? את לא יכולה לעזור בלספק את המידע החסר?
)

ועוד שאלה על gmail

כשמגדירים חשבון (בתוכנת הדואר שבפוקט) מה מגדירים בשדות incoming mail ; outgoing mail ; domain ? תודה רבה

ובנוסף יש להגדיר

בהגדרות הדואר באתר של GMAIL שיאפשר לך POP3 כי אם לא זה לא עובד

למעלה