שתי שאלות לקיץ

נעה מור

New member
שתי שאלות לקיץ

מה עושים עם היתושים בלילה? האם יש חומרים או מכשירים יותר טבעיים מהמכשיר האדום והמסרטן שמחברים לחשמל (עם הטבליות הכחולות המגעילות)? שאלה שנייה: איזה משחה נגד שמש שמים לתינוקות? תודה נעה

אז ככה...

נגד יתושים את יכולה לשים מבער ולהוסיף למים כמה טיפות של שמן לבנדר או גרניום לימוני. לגבי קרם הגנה מהשמש - עד גיל חצי שנה מורחים על כל הגוף את הקרם לתינוקות של הפנים. אח"כ אפשר למרוח את הקרם לתינוקות. הכי זול - לקנות בבתי המרקחת של קופת חולים. הבדל מאווד משמעותי במחיר.

מתרגשת

New member
תשובות אחרות (קצת)

נגד יתושים התשובה זהה אבל בנוגע לקרם שיזוף... עד גיל חצי שנה אסור לשים קרם שיזוף רגיל. יש קרם מיוחד לתינוקות של ד"ר פישר (בקבוק ירקרק) הרופא של סתיו אסר עלינו למרוח כל קרם אחר

maya100

New member
תשובות שלנו

ליתושים אני משתמשת בתכשיר שנקרא "עופתוש" זה תכשיר הומאופטי (אבל אפשר לקנות אותו בכל בית מרקחת או בסופרפארם) מעולה והוא מחומרים טבעיים בלבד. אפשר לשים שתי נקודות מאחורי התנוך (האוזן) ועוש שתי נקודות על הכל יד ורגל ואפשר אפילו על המצעים. הם לא מתקרבים!! לגבי הגנה מהשמש - מצטרפת להמלצות של שרון.

niritcat

New member
נגד שמש - סבוקלם

יש קרם הגנה של חברת סבוקלם - מקדם הגנה 19 - מתאים לאמא וגם לתינוק. הוא גם לא מאוד סמיך אז קל יותר למרוח אותו על הפנים של התינוק. בכלל, זאת חברה טובה עם מוצרים נקיים וטבעיים.

RB28

New member
קרם נגד שמש

אני שאלתי בטיפת חלב אם מותר למרוח בגיל 4 חדדשים בקרם נגד שמש, והאחות מאד התפלאה על השאלה ואמרה לי שהיא לא יודעת שאסור ושאני חייבת למרוח אותו לפני יציאה, אז אני מורחת אותו. דרך אגב - אליה התחיל היום לבקר אצל המטפלת שלו,שבוע הבא אני חוזרת לעבודה. וסתם הרגשה לא נעימה - שכחו את היום הולדת שלי (6/5).

ענתש

New member
מותר לאחל מזל טוב מאוחר ???

יופ הולדת שמח !!!
וחוזרת על ההצעה למנות מישהו (אולי דודה שירלי ?) לרכז את כל ימי ההולדת כך שלא נפספס אף אחד !

עמית@

New member
לא ראיתי שהיה לך יומולדת!!!

סליחותוהתנצלויות לאמא של התאום של תמרמור שלי
המוני המונים של מזלים טובים ועמוקים מעמקי הלב
שיהיה לך רק טוב

קרן^

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

sael

New member
ל-RB28

מזל טוב!!! אנחנו באותו תאריך לידה. בת כמה את?

קרן^

New member
מזל טוב גם לך../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למעלה