שתי שאלות למחשבה!!!

שתי שאלות למחשבה!!!

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב? 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? תודה מראש...!!!

ל א ק י

New member
../images/Emo36.gif

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב? ביטחון עצמי 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? נכשל בבגרות במתמטיקה :X

figure

New member
lines

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב? להיות גדול, רחוק, ובלתי נגיש 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? כל דבר שלא הולך כפי שרציתי.

victoria777

New member
תשובות

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב?כישרון וקסם אישי 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? כל דבר שיצא פחות טוב ממה שציפיתי

Keenan RiP

New member
חזרתי לפורום:] חח

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב? צניעות ולהראות אהבה למעריצים. 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? אם תיכננתי על משהו והוא נדפק ברגע האחרון.

English Muffin

New member
עונה וחושבת ../images/Emo98.gif

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב?ביטחון עצמי והרבה כריזמה 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם?שלא מצליחים לי דברים או שאני אומרת ולא עושה תודה מראש...!!!תודה גם לך !!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייי

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב? ביטחון עצמי גבוה 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? אם יסתבר שיש חברה לגבר שאני אוהבת

HaDaR McLeAn

New member
אני../images/Emo13.gif

1.איזה תכונות לדעתכם צריך כוכב? נחמד, ביטחון עצמי, הומור עצמי, 2. אילו דברים יכולים לגרום לאכזבה בחייכם? לגלות שהבקסטריט בויז אנטישמים ( חס וחלילהההה
)

למעלה