שתי שאלות טכניות

mzbike

New member
שתי שאלות טכניות

האופנוע הוא מז 251 1. שאני מחליף פלג לאופנוע צריך לסגור את הפלג עם מפתח פלגים הכי חזק שאפשר או שצריך לסגור אותו עם מומנט? 2. מה הנזק שיכול להגרם אם אני מתדלק עם 95 במקום 96?

mzbike

New member
אז איך אני יודע באיזה מומנט אני צריך

לסגור את הפלג? אין לי ספר רכב. ואיפה אני יכול למצוא מפתח מומנט טוב וזול?

C O L T

New member
לא ממש הכרחי, אבל אם אתה לא יודע מצא מישהו

שכן יודע כדי לקבל הדגמה וללמוד. עקרונית, סוגרים עם היד, בלי מפתח, כמה שנסגר, אחרי זה מוסיפים חצי סיבוב או רבע סיבוב אם זה פלאג משומש, בעזרת הידית. כמובן חשוב לעשות את כל זה ברגש. כדי לסגור עם מד מומנט אתה צריך קודם למצוא את נתון המומנט שהיצרן קבע, בהצלחה, לא תמיד אפשר למצוא כזה. כפי שאמרתי, כנראה מיותר, מספיק לסגור עם רגש לפי ההוראות, שלרוב מופיעות על גבי אריזת המצתים.

creth11

New member
פלג יושב בראש המנוע

העשוי אלומיניום תיסגור חזק מידי הלכה ההברגה ובא סיפור חדש ושאלות איך מתקנים ראש מנוע. אין הבדל למנועים חדשים (החל מ שנות ה 90) בסוג הדלק 96 אינו מכיל עופרת ועשוי במנועים ישנים לגרום לבלאי של תושבות שסתומים תדלק 95 למען איכות האויר שלנו

Gillius

New member
קבל סרטון על החלפת פלגים

תקציר בסיסי של הקטע הקריטי: 1. הפלאג אמור להתברג בקלות יחסית, אם לא הולך אז להוציא ולנסות שוב - קל להרוס את ההברגה אם מנסים בעוד כוח. 2. לפלאג יש טבעת נחושת שנמעכת כשהפלג מוברג באופו סופי, כשמגיעים לטבעת הזו ההתנגדות להברגה תגדל קצת, בשלב הזה היא מתחילה להימעך, וככה זה צריך להיות, אבל כשאתה מרגיש שוב שיש התנגדות גדולה יותר זה הזמן להפסיק. מומלץ לראות את הוידאו

זשישה

New member
לגבי הדלק - תשובה לא מלומדת

מבדיקה שעשיתי בקשר לאופנוע שלי הבנתי שההבדל בין 96 ל 95 זה העופרת שמוסיפים ל 96. תפקידה של העופרת הוא לצפות מבפנים את המנוע ובכך לעזור בשמירת אורך חייו של המנוע. במנועים המיועדים לאוקטן 95 קיים ציפוי שמחליף את תפקיד העופרת. שוב זו תשובה ממש לא בדוקה אז תתייחס בהתאם.

למעלה