שתי שאלות חשובות האם מישהו מחברי הפורום יודע היכן ואם בכלל יש גנדויה מריר פרווה ופייאטה פרווה?
1 1954טל New member 20/4/07 #1 שתי שאלות חשובות האם מישהו מחברי הפורום יודע היכן ואם בכלל יש גנדויה מריר פרווה ופייאטה פרווה?
מ מאקי New member 20/4/07 #2 אביטל פני לחברה של וולרונה אם יש ואם קיים במלאי בארץ הם ישמחו לעדכנך אם את זקוקה לתיווך רק אימרי
1 1954טל New member 21/4/07 #4 דובר על החומר הזה בפורום לפני שבוע בערך חומר גלם , אני מכירה רק את של קליבו ,נראה כמו שברי גליליות אך ההרכב שונה לגמרי ,אתמול קראתי באותיות הקטנות ומסתבר שהפייאטה עלול להכיל שומן חלב,
דובר על החומר הזה בפורום לפני שבוע בערך חומר גלם , אני מכירה רק את של קליבו ,נראה כמו שברי גליליות אך ההרכב שונה לגמרי ,אתמול קראתי באותיות הקטנות ומסתבר שהפייאטה עלול להכיל שומן חלב,
ר רויטלילה New member 22/4/07 #5 פייאטה רצתי לקנות בעקבות השרשור על האריזה שלי יש חותמת חלבי לא ידעתי שיש של חברות זה היה היחדי בחנות...
פייאטה רצתי לקנות בעקבות השרשור על האריזה שלי יש חותמת חלבי לא ידעתי שיש של חברות זה היה היחדי בחנות...
ר רויטלילה New member 22/4/07 #6 ושאלה עם אני רוצה להכין פרלינים במלוי אפשר לעשות גאנש והוסיף את הפייאטה? זה יורגש?
מ מיה שטרן New member 22/4/07 #7 פייטה שלום רויטלילה פייטה הינו מוצר פריך ויבש, ניתן לשימוש רק בתערובות שומניות, אם הגנאש הינו ללא נוזלים אלא בסיס שומני בלבד אז התשובה כן, אך בכל גנאש שיש בו נוזלים הפריכות תעלם בעקבות ההרטבה.
פייטה שלום רויטלילה פייטה הינו מוצר פריך ויבש, ניתן לשימוש רק בתערובות שומניות, אם הגנאש הינו ללא נוזלים אלא בסיס שומני בלבד אז התשובה כן, אך בכל גנאש שיש בו נוזלים הפריכות תעלם בעקבות ההרטבה.