שתי שאלות חשובות

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
שתי שאלות חשובות

וסליחה שלא שרשרתי, לא ידעתי לאן. רק היום נכנסתי סוף סוף לקרוא מה זה בעצם המשחק/תחרות my bend והתלהבתי בטירוף!!!! השאלות שלי הן ככה: 1. אנחנו כותבים שירים והופכים אותם לסינגלים וריגטונים וקליפים. האם יש באמת שיר? יש לחן? מילים? (במקרה שלי אני לפעמים כותבת את המילים של השירים, מילים שלי, מקורי) אפשר לשמוע את השירים? לראות את הקליפים? כשהוא רושם שאורנג' יצר רינגטון האם הכוונה לרינגטון באמת שלקוחות אורנג' יכולים להוריד למכשיר? 2. האם המשחק יימשך גם אחרי שהתחרות תיגמר והזוכה יקבל את הפרס? לדעתי כדאי, רצוי ומומלץ להמשיך את המשחק בלי קשר לפרסים כי זה כיף לא נורמלי!!!!!! תודה מראש על כל תשובה
לכל הלהקות

המשחק הוא "בכאילו".

לא נוצרים רינגטונים, שירים, קליפים, וכו'. (הלא אחרת היו מתקיימות כל יום אלפי הופעות בקיסריה.. ) כל המשחק מתחילתו ועד סופו (מלבד הפרסים) הוא בכאילו. הפרסים - מאוד אמיתיים. ייתכן שהמשחק ימשיך גם לאחר שהתחרות תגמר, עוד לא ידוע.

Jen74

New member
בעיקרון זה אפשרי

עם התוכנות הנכונות המחשב יכול ליצור רינגטון אקראי. ברור שההופעות הן וירטואליות, לא היה ברור שכל השאר גם וירטואלי.
עצמי - עשיתי הופעה ראשונה לאחת משתי הלהקות שלי ואיבדתי את מעט המעריצים שהיו לי
בחזרה לעבודה.

CrazyPenguin

New member
ג'ן XD../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני ממליצה לך לעשות רינגטון וסינגל לבערך 3-4 שירים.. עד שיהיו לך 400 מעריצים ככה, ואז להתחיל עם הופעה בפאב ב40 +יח"צ D= את פה בשביל הבנות, לא?

Jen74

New member
כבר היו לי מעל 400 ../images/Emo4.gif

אבל אחרי ההופעה בפאב השכונתי ולמרות חזרות נעלמו לי כל המעריצים. מה? הלהקה שלי כזאת גרועה??? אל תענו לי!
אני פה בשבילי
אני אוהבת משחקים כאלה.

nofi7

New member
אני עשיתי הופעה ראשונה שהצליחה עם

230 מעריצים, הופעה בפאב, ועכשיו אני עדיין עושה בפאב למרות שיש לי 11000 מעריצים..ואומרים לי שאני יכולה בבארבי..

ה ב ו ב ה

New member
ל-Jen74

1. בשירים אפשר אומנם לרשום מילים, אבל לא הכל ייכנס... (הגבלת מקום. לחן ומוסיקה, אפשר איכשהו להקליט אם יש לך מיקרופון...(קחי בחשבון שזה לא יישמע הכי טוב). קליפים אין אפשרות לראות, כי הכל וירטואלי... כנ"ל לגבי רינגטון, הכל וירטואלי ולא באמת קיים באורנג'.. 2. לגבי השאלה השנייה, אין לי מושג עדיין... בהצלחה גם לך בהמשך.

ל- jen74

קודם כל הצלחה במשחק.. נחמד לראות שיש עדיןן אנשים אופטימיים בפורם.. סתם! אני מקווה שלעת לעת לא יתחיל לשעמם לך כי זה די חוזר על עצמו בסופו של דבר..... עכשיו לשאלות 1.את יכולה לשמוע את השירים שאת מקליטה (אם את מקליטה)... ואם יש לך מקרופון..... (גם אני בנתחלה חשבתי אולי יהיה אפשר לראות קליפ או לשמוע שיר או משו כזה אבל מהר מאוד הבנתי שהכל אבל הכל וירטואלי... וזה חבל... כי זה היה יכול להכניס קצת חידוש אם היה אפשר ללךעשות ללהקה קליפ ולעשות להם צורות ריקוד או משו דומה- סתם הצעה)... 2. המנהלים חושבים על ולמעלה יש עצומה... מקווה שעצרתי ושיהיה לך בהצלחה במשחק game girls.... אם בא לכם לקפוץ אני להקה מספר 2764.. לא יודעת איך לשים קישור

למעלה