שתי שאלות חשובות.

אייל2001

New member
שתי שאלות חשובות.

קודם כל - האם יש אנטי וירוס טוב שמחולק חינם ואפשר להוריד? חשוב שהוא יהיה טוב במיוחד בשביל סוסים טרויאנים וכאלה. אני משתמש בZONEALARM, האם אני בטוח מפני האקרים ואנשים שמנסים לראות מה אני עושה? תודה.

™APOLO

New member
שתי תשובות ../images/Emo92.gif

1. כנס לנענע תוכנות ותרשום בחיפוש norton antivirus תוריד את התוכנה זה אנטי וירוס די שימשי נגד טרויאנים וירוסים או כל מיני שטויות כאלה. 2. ה zonealarm שלך לא מספיק טוב כנגד פריצות אני מציע לך להוריד את ה netbuster (אתה יודע מאיפה)

mmm

New member
פנה ל...

להגיע לפינת הקישורים של הפורום, בדפי הקהילה. שם יצויין הקישור. פנה לקישור המצורף. כתובות אינטרנט נילוות:

עוזי 2

New member
יש כיום שלוש תוכנות

יש כיום שלוש תוכנות אנטיוירוס חינמיות, אחת מהן נחשבת לטובה, אבל היא מוגבלת לסריקה יזומה בלבד (on demand), ואין בה אופציית הרצה ברקע. זו ה- f-prot for DOS, שהיא אמנם תוכנת MS-DOS אבל רצה גם במערכות הפעלה חלונות ומזהה את כל סוגי הוירוסים והסוסים הטרויאניים. חסרון נוסף שלה הוא הדרך הקצת מסורבלת של העדכונים שלה. ניגשים לאתר ובודקים את התאריכים בשני קיבצי העדכון, באם אחד מהם חדש יותר ממה שיש לכם, אז מורידים ב- FTP את הקובץ (קובץ zip) ושמים את תכולתו במחיצה שבה התקינו את התוכנה. לא הכי נוח ולכן עלול לגרום לכך שלא תעדכנו את קבצי הנתונים לעיתים קרובות. ניתן להורידה מ- ftp://ftp.complex.is/pub התוכנה היא fp-***.zip כאשר במקום הכוכביות רשום מספר הגירסה של התוכנה. כרגע הגירסה היא 311. קבצי העדכון הם fp-def.zip ו- macrdef2.zip ההתקנה היא על ידי פציחת קובץ ה-zip לתוך מחיצה שפתחתם במיוחד עבור התוכנה. שתי תוכנות חינמיות אחרות הן אנטיויר: http://www.free-av.com ו- AVG: ב- http://www.grisoft.com בעבר היתה תוכנה מעולה שחולקה חינם: ה- InoculateIT PE, אבל כיום אין יותר עדכוני תוכנה לתוכנה החינמית ואין אפשרות להוריד אותה מהאינטרנט, והגירסה שמחליפה אותה: EZ-Antivirus (שהיא נחשבת לאחת מהטובות ביותר) היא כבר לא חינמית. לגבי zonealarm היא תוכנה לא רעה, ואם לא תעשה שטויות ותאשר לה בטעות לאפשר תקשורת לא לגיטימית, אז היא תגן נגד חדירה בעזרת העכברושים הנפוצים. היא לא תוכל לבדה לתת הגנה נגד פריצות יותר מתוחכמות, אבל מצד שני, אלו גם פחות מהוות סכנה עבור מרבית משתמשי המחשב, כי מרבית פורצי המחשב שפורצים למחשבים אישיים, משתמשים או בעכברושים או בחדירה דרך שיתוף קבצים ומדפסות (במידה והמחשב שלך מאפשר).

למעלה