שתי שאלות חשובות....

GALAULI

New member
שתי שאלות חשובות....

שתי שאלות........ 1.קיבלתי מרשם לפיורגון לטיפול של חודש הבא....מה מחירו של הפיורגון? אני יודעת שהוא יותר יקר מהאיקק'..אבל כמה יותר? תכינו אותי על מנת שלא אקבל "שוק" כאגיע לקופח לקנות! 2.האם הגזרות הכלכליות בעניין שלנו בוטלו????? אמא שלי אמרה לי שהיא שמעה שזה אחד הדברים שלא יכנסו בסוף לגזירות ...נשמע לי קצת חלומי לא????? זהו ,עוד שבוע בדיקת דם ע"פ אדע אם להתחיל סיבוב נוסף עם זריקות או האם להיות מאושרת עד השמיים...........!(הלוואי) בהצלחה לכולנו,גלי.

|הגזירות הכלכליות

בעניין שלנו בוטלו לפחות לילד הראשון הפיויריגן לא יקר במחיר קופה לא נורא ותהיי מאושרת ושתצליחי בהצלחה מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מם 1971

New member
גזירות כלכליות

קיימת כרגע חוסר ודאות בנושא ויש חשש לדיסאנפורמציה לגבי המידע שנמסר אתמול (בנושא ביטול מוחלט של הגזרה...) אני מפנה אותך לקישור - "הזכות להורות" שנמצא בראש הדף וצבוע באדום. שם תוכלי להתעדכן בכל נושא הגזרות והמאבק לביטולם. לגבי השאלה השניה אין לי מידע בהצלחה בטיפול

מם 1971

New member
הגזרות הכלכליות

מתקיים כרגע דיון בכנסת בנושא. בקצרה, יש חשש כי קיימת דיסאינפורמציה בין המידע שנמסר אתמול לבין מה שקורה בפועל וייתכן שיוטלו הגבלות על טיפולים לילד שני . אני מפנה אותך לקבלת מידע עדכני ושוטף בפורום הזכות להורות. נקודת הקישור מופיעה באדום בראש הדף. לגבי השאלה השניה , צר לי, אך אין לי מידע. מאחלת לך הצלחה בטיפול

חגיתלה

New member
../images/Emo32.gif בבקשה עזרה דחופה

אנחנו גרים ברעננה. חברים בקופ"ח מכבי. עקב לוויה פתאומית במשפחה נאלצנו לנסוע לקריות מהיום עד יום שישי. וההיא הגיעה דווקא היום. חודש חיכיתי לה עכשיו היא מצאה את הדרך. אני אמורה להתחיל להזריק בשבת. השאלה שלי היא - אני יכולה להוציא את הפיוריגון בקופ"ח מכבי פה, ואת ההמשך ברעננה? לחתום על הוראת קבע פה ושהיא תהיה תקפה בבית? סליחה על הבורות אבל אני גם ככה בוכה כל היום אז הלחץ הזה פשוט על הפנים בשבילי. אודה למי שתענה לי. וסליחה על ההשתפכות

ליזט2

New member
אין לי מושג לגבי מה ששאלת אבל.....

מצטערת בשבילכם ומקווה שלא תדעו שום צער לעולם תהיה חזקה ובקשר לכל שאלותייך תיכף יענו לך המומחות שלנו והסיסמה : בלי לחץ לרגישו טוב

os15ar

New member
למיטב ידיעתי

ומנסיוני, ניתן לקנות את כל הזריקות עם המרשמים בכל בית מרקחת של מכבי.לא צריך לפתוח תיק ולא כלום. עד היום קניתי הכל (גונל F, מנוגון וכוריגון) בכל בית מרקחת של הקופה - בפתח תקווה, בהוד השרון ובת"א. היכן שהסתדר לי. ממה שהבנתי זה גם הולך להיות הכיוון בעתיד, יותר לא נצטרך לבוא לאחיות. שלא תדעו צער. המון הצלחה. אסנת.

הגאוגרפיה פחות מעניינת

את יכולה לפתוח 10 הוראות חיוב שהרי הם מחייבים אותך רק על הביצוע בפועל - מה שתאלצי לעשות זה להביא עוד מרשם כנראה לרעננה. תורידי לחץ, מקסימום אם את חייבת לחזור לרעננה אז תחזרי לחצי יום (מדינה קטנה - יתרון גדול) ותסדרי לעצמך שקט נפשי. בצלחה

באמונה

New member
אצלי בילד ראשון

זה עלה 39 ל150, יש מרשמים של 100 ולגביהם אני לא יודעת ותקראי מה שכתבתי על ההזרקה:סרט-הזרקה באוטובוס או בחניה" שם כתבתי למה להיזהר מהאמפולה של הפיוריגון בהצלוח'ה!

חגיתלה

New member
פיוריגון ידוע כבעייתי

אותי האחות הזהירה לשבור את הפיוריגון עם צמר גפן עוטף כי יש לו נטיה להתנפץ. הוא התנפץ לי פעמיים. מזל שיש אלכוהול ליד החבילה... מומלץ להיזהר.

למעלה