שתי שאלות ב ++C

Yoni Kibrik

New member
שתי שאלות ב ++C

השאלה הראשונה: בקשר לפונקציות המטמתיות
sin() cos() tan()​
הן מחזירות את הזויות ברדיאנים. איך אני יכול לגרום להם להחזיר את הזוויות במעלות? שאלה שניה אני משתמש במהדר של
bloodshed dev c++​
ואין לו את הפונקציה
של ספרית conio.h kbhit()​
עכשיו אני רוצה להשתמש בה מאיפה אני יכול להשיג את הקובץ של הכותרת עם אותה הפונקציה. למי שלא מכיר את הפונקציה היא מחזירה ערך אמת כאשר מקישים על כל מקש במקלדת. תודה.

פינצ

New member
לגבי השאלה הראשונה

אתה לא יכול לשנות פונקציות, אתה יכול לכתוב חדשות משלך

Yoni Kibrik

New member
אתה בטוח שאין דרך לגרום לזה

להיות מוצג במעלות? כי זה נראה לי מוזר קצת.

profuck

New member
לגבי השאלה הראשונה

ראשית היא שהפונקציות הנ"ל מקבלות את הזווית ברדינים. ובכל מקרה אם x היא זווית במעלות אזי 2*pi*x/360=pi*x/180 היא הזווית המתאימה ברדיאנים, פשוט יש לבצע את התרגום.

hazgul

New member
השאלה השניה

אתה צריך לעשות
#include <conio.h> #include <conio.c>​
האזגול

Yoni Kibrik

New member
אין לי כזאת סיפריה בכלל

ובספר שלי כתוב שהפונקציה צריכה את הכותרת: conio.h הינה דוגמה לתוכנית עם הפונקציה
#include <iostream> #include <conio.h> #include <stdlib.h> using namespace std; int main() { int i; // print numbers until a key is pressed for(i=0; !kbhit(); i++) cout << i << ´ ´; system("PAUSE"); return 0; }​
אצל מישהו זה עובד? זה מהספר שלי אצלי לא עובד. אבל כתוב שם שלא כל מהדר תומך בפונקציה הזאת.

hazgul

New member
הנה

מתוקן:
#include <iostream.h> #include <conio.h> #include <conio.c> #include <stdlib.h> using namespace std; int main() { int i; // print numbers until a key is pressed for(i=0; !getch(); i++) cout << i << ´ ´; system("PAUSE"); return 0; }​

yair24

Member
אני לא יודע אם...

אני לא יודע אם התוכנית הספציפית הזאת עובדת אצלי אבל אני זוכר שהשתמשתי בפונקציה הזאת וזה עבד.... יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

למעלה