שתי שאלות בשבלכם

שתי שאלות בשבלכם

מזמן לא כתבתי פה, בעיות במחשב. ויש לי שתי שאלות: 1)ראיתי בעיתון שהשבוע ישדרו ב-HOT(אקסטרה הוט)פרק בסידרה CSI ניו-יורק(עונה שנייה)פרק שהוא חלק שני, החלק הראשון שודר במיאמי. מה היה שם? 2)למה הלוח הדיגיטלי והסידרה CSI(לאס וגאס) לא מתואמים? הסידרה מתחילה 15 דקות לפני מה שרשום בלוח. אשמח לתשובה מפורטת, תודה.

תראו זה ../images/Emo206.gif

מה שרשמתי זה
ביותר.

ליטל27

New member
טוב אז...

1. אם אתה זוכר בעונה הרביעית של מיאמי היה פרק שההמשך שלו זה הפרק שישודר השבוע.. אייזה רוצח שקשור גם לניו יורק בזמנו הוט עשו ערב על זה פרק מיאמי ואז הפרק המדובר... 2. גם לי מפריע הזמני שידורים העקומים של ערוץ 1 בגלל זהאני לא ממש מתה לראות שם

shirmk

New member
על ערוץ 11

על תשימו על לוח השידורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט תדעו CSI:LV מתחיל ב- 22:45 כל יום רביעי בערוץ 11 זה לא משתנה וזה בטוח השעה! מקווה שעזרתי

תגידי

האם גם הפעם הם(HOT) ישדרו את שני החלקים(מיאמי-עונה רביעית וניו-יורק-עונה שנייה)?

ליטל27

New member
לא..

מה שכן היום התחילה העונה הרביעית של מיאמי בשדורים חוזרים כל יום בשבע... מה שמבטיח את הפרק השביעי שבוע הבא יום שלישי...

FeLL67

New member
אהה

זה הפרק ההוא של הרצח במיאמי זל הורים של איזה ילדה אחת בטעות ואז הורישיו מבטיח לה שהוא ימצא את הרוצח וההוא רצח שוטר וברח לניו-יורק ?

תשובה- ראיתי את הפרק לפני שתי דקות

בתחילת הפרק רואים את הנרי דיורוס (נראה לי זה השם משפחה) הולך לבית של מישהי ורוצח שם 4 או 3 נערים ונערות, הורישיו מגיע לניו יורק, והוא סטלה ומאק מחפשים את דיורוס, יש שידור חוזר היום (9.1) אחרי CSI מיאמי באקסטרה הוט. בכל מקרה בסוף מתברר שאלקסה (אחת מהנערות שרצח) היא אחותו, כי לפני 23 שנה אביה של אלקסה שכב עם מישהי והיא נכנסה להריון, היא האשימה אותו בכך שהוא אביו של התינוק, אבל לא יכלו להוכיח את זה כי לא היה אז D.N.A בעיקרון דיורוס רצח את אלקסה בגלל אביה. בסוף שמנסה להרוג גם את האחות שניה, מאק והורישיו תופסים אותו. מקווה שעזרתי

למעלה