שתי שאלות בבקשה

שתי שאלות בבקשה

1) מישהו יודע לאיזה גמרים, זכיות והישגים הגיעו השנה רם וארליך? 2) מה התכנית לשבוע הנכנס? אנה, אובזילר, לוי, אוקון, סלע, רם וארליך? תודה !

nitsansh

New member
אנה תשחק בציריך

ארליך ורם כנראה במדריד. היתר, למיטב ידיעתי, לא משחקים בשבוע הבא. לגבי העתיד היותר רחוק... הראל אמור לשחק במוקדמות של סנט-פטרבורג בסוף השבוע. ציפי עשויה לשחק במוקדמות בלינץ או לוקסמבורג. לגבי אוקון, חדד וסלע - אין לי מושג... להערכתי, לאוקון יש סיכוי להכנס למוקדמות של אחד מ-3 הטורנירים שיהיו בשבוע אחרי מדריד - סנט-פטרבורג, סטוקהולם או באזל, אבל לא ידוע לי אם הוא נרשם לאחד מהם. לפי חשבוני, בכל טורניר יש 44 משתתפים כולל המוקדמות, כלומר 132 מקומות באותו שבוע. אחרי ציריך, אנה אמורה לשחק בלינץ, וזה יהיה הטורניר האחרון שלה השנה. ארליך ורם ימשיכו כנראה ממדריד לסנט-פטרבורג, סטוקהולם או באזל, ושבוע אח"כ יסיימו את העונה בפריז. עם הדירוג שלהם בזוגות הם נכנסים בלי בעיה לכל הטורנירים. ציפי, כאמור, עשויה לשחק במוקדמות בלינץ או לוקסמבורג, ושבוע אח"כ אולי בקוויבק. הראל ימשיך מסנט-פטרבורג לצ'לנג'ר בנוטינגהאם, ויש לי השערה שהוא לא יהיה הישראלי היחיד שם. הטורניר הזה הוא בשבוע המקביל לטורניר פריז, החל מ-27 באוקטובר. זהו השבוע האחרון של סבב ה-ATP השנה. אחרי זה יש רק טורנירים קטנים.

nitsansh

New member
ההישגים של רם וארליך

חצי גמר בוימבלדון זכייה בבנגקוק זכייה באיסטנבול (צ'לנג'ר) עליה לגמר בליון

למעלה