שתי שאלותת...

שתי שאלותת...

למישו יש דרך איך אני יכול להכיר את כל האנשים בשכונה..? ואפשר להיות איש זאב דרך קוד או הורדה.?!

עונה

1-אפשר לנסות להכיר את כולם באינטרנט אבל זה לוקח הרבה זמן צריך פשוט להשתמש בקוד הבטא טטרס ואז ללחוץ על תיבת הדואר ומישם אני יתן לך לגלות 2- יש במוד דה סימס כמו שיקוי שהופך אנשי זאב לאנשים רגילים אז הפוך אז תחפס

אז אתה יכול לתת לגלות

על איזה אפשרות ללחוץ בתיבת דואר?? וחיפשתי במוד דה סימס 2 ולא מצאתי אולי אתה יכול לחפש ואולי אתה תמצא?!

JOSH000

New member
בבקשה >

- תכניסי את הקוד הזה כשאת מול מסך השכונות > boolProp testingCheatsEnabled true - כנסי לבית שלך, לחצי על כפתור Shift תוך כדי לחיצה על תיבת הדואר המשפחתית שלך, - יופיעו לך אפשרויות חדשות שבינהן תופיע אפשרות של "Make Friends" [או משהו כזה] - תלחצי על האפשרות הזאת, וכל הסימס שקיימים במשחק שלך יהפכו להיות החברים שלך! - אזהרה - הטלפון לא יפסיק לצלצל! כשימאס לך מהטלפון, פשוט בטלי את הקוד על ידי הכנסתו [כשאת בבית שלך אפילו] רק שהפעם עם הסיומת של "fala" במקום "true"' ואז נתקתי את הטלפון ןחברי אותו מחדש. נ"ב: הקוד הזה יפתח בפנייך עוד אלף ואחת אפשרויות חדשות במשחק, בתנאי שתלחצי על מקש Shift תוך כדי לחיצה על אובייקט מסויים או סים. מקווה שעזרתי!

את החלק האחרון אני יודע אבל..

ווואוו תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

JOSH000

New member
חחח נראה שעזרתי... =] וסליחה ש...

הקלדתי בלשון נקבה, משום מה חשבתי שזאת בת ששאלה ולא הסתכלתי על השם של השואל... מצטער אחי =]

למעלה