שתי כתבות

Number One1

New member
שתי כתבות

אני רוצה לתת לכם וגם לשאול אם משהי כאן יכולה לתרגם לי לפחות חלק ממה שכתוב כי זה ממש ממש מסובך לי כל האנגלית המחורבשת הזאת!
הנה הקישורים למטה:

Number One1

New member
שית שית שית שית ../images/Emo93.gif!!!!!!!!!

שייוווווווו אני נורא נורא נורא נורא נורא מצטערת על זה שפתחתי הודעה חדשה נשבעת לכם!!!!!!!! זה היה מזה בטעות סליחה סליחה סליחה!!!!! אני פשוט נורא עייפה מהחזרות ואני לא שמתי לב שפתחתי הודעה חדשה שיט אימ סו סו סו סו סו סו סורייייייייייייייי

Number One1

New member
טוב מכיוון שהקישור

לא עובד אני אתן לכם את הקישור שיש בו ממש עיתון שלם על החיים של אורלנדו, ואז תחפשו שם את סיפור האהבה שלו עם קיית בוסוורת ואם אתם יכולות בבקשה בבקשה לתרגם לי לפחות חלק אני אשמח מאד!

Number One1

New member
שית שית שית שית ../images/Emo93.gif!!!!!!!!!

שייוווווווו אני נורא נורא נורא נורא נורא מצטערת על זה שפתחתי הודעה חדשה נשבעת לכם!!!!!!!! זה היה מזה בטעות סליחה סליחה סליחה!!!!! אני פשוט נורא עייפה מהחזרות ואני לא שמתי לב שפתחתי הודעה חדשה שיט אימ סו סו סו סו סו סו סורייייייייייייייי

little bry

New member
חחחחחחח חפיף ../images/Emo8.gif

הנה אתר שיפרש את כל מה שאת לא מבינה... *אולי יקח לו כמה שעות טובות, והפירוש לפעמים יוצא ממש לא קשור אבל שווה לנסות חחחחחחחחח*

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifזה בסדר... חחח אנחנו לא

נהרוג מישהי בגלל שהיא פתחה שירשור חדש... אני אנסה לתרגם ^^ (אני לא מבטיחה שאצליח
)

Sweet 6teen

New member
אין לי בעיה לנסות לתרגם.

תגידי לי אם את רוצה שאני אעשה את זה. כדי שאני לא אשב על זה סתם.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifסקר מצחיק../images/Emo6.gif

טוב זה לא ממש סקר אבל לא משנה ;-; באתר הזה אתה מגלות מי מבין שחקני שר הטבעות אתן הכי מטעימות לו יצא לי וויגו
^^ וזה מה שהיה כתוב לי: Viggo How you meet
: You run into his car Your date:A trip to a poetry reading The next morning:You wake up with someone else

T u r n e r 1

New member
יצא לי דום (דומיניק)

הנה מה שהיה כתוב: Your boy: Dom How you meet: You step on his toe Your date: Dinner and a movie The next morning: You wake up with a third person in bed with you

Anat L

New member
דומיייי../images/Emo99.gif

יצא לי אורלנדו...חח Your boy: Orlando How you meet: You write him a fan letter and he seeks you out Your date: Clubbin' all night long The next morning: He's gone and you have the Lord of all Hangovers

T u r n e r 1

New member
תראו מה כתוב על אורלנדו../images/Emo36.gif

Your boy: Orlando How you meet: From a mutual friend Your date: Bungee-jumping and sky-diving The next morning: Lots of morning-after cuddling

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo99.gif

"The next morning: Lots of morning-after cuddling"
חיחי לא הייתי מתנגדת

Number One1

New member
שאלה:

לי יצא את זה: Your boy Karl How you meet You step on his toe Your date Candlelit dinner The next morning Lots of morning-after cuddling מי זה קארל בכלל?

למעלה