שתי חידות

Gilliana

New member
שתי חידות

ולא קלות הפעם: א. מה הקשר בין "נמלטים" לתיקים? רמז: שחקן ב. מה הקשר בין הסרט "מלתעות" לתיקים? רמז: מקום לפותרים מובטחת הערכתי המאד מאד גדולה!

adiville

New member
תשובה לשאלה הראשונה :

השחקן שמגלם את הדמות של באליק השתתף בתיקים בפרק Salvage

Gilliana

New member
בראוו!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

גדולה את!!!
וייד ויליאמס אכן גילם את ריי, איש המתכת בפרק שבו קורץ רוברט פאטריק ל: T-1000 שגילם בסרט "שליחות קטלנית 2". לא פרק מי יודע מה למען האמת, אבל שווה ולו רק בגלל הקטע שבו אומר דוגט לסקאלי: What are you saying? Ray Pearce has become some kind of metal man? Because that only happens in the movies, Agent Scully. והנה גם תמונה...

aerynsun

New member
הבנתי שכולם דלוקים על נמלטים כאן

אפשר קצת אינפו או אתר בעברית לקרוא קצת על מה זה?

קבלי תקציר

לינקולן בארוס מואשם ברצח אח סגן הנשיא ונכנס לכלא ונידון לעונש מוות בכסא חשמלי . אחיו מייקל סקופילד (המהההההההמממם) תכנן את הכלא בו שרוי אחיו ומחליט לקעקע על גופו את תוכניות הכלא . הוא שודד בנק, נכנס אל הכלא שאחיו נמצא בו ומחליט להבריחו. אך כמובן שהכל מסתבך, משתגע ולא מסתדר. שווה ביותר, כל פרק זהב.

Gilliana

New member
זהב ויהלומים!!!

סדרה שתדביק אותך לכסא ותגרום לך לטפס על הקירות בסוף כל פרק, באחריות!

Gilliana

New member
זאת צורת התבטאות...

הכוונה היא לא שבפועל תטפסי על הקירות. עכשיו הבנת?

Gilliana

New member
כן, לפני יותר משבוע ../images/Emo13.gif

וגם אתה אם אני מבינה נכון, כבר סיימת (בטח אפילו לפני)

pusher

New member
בעיקרון כן,

למרות שזאת צורת התבטאות בכלל לא הגיונית

BAZOKA JOE

New member
אני סיימתי

לפני שהתחלת לראות נכון שזו הייתה עונה מעולה!?!? ומה חשבת על הסוף?

Gilliana

New member
סוף אדיר! ../images/Emo58.gif

אהבתי מאד את שינוי האווירה ולראות אותם סוף סוף מחוץ לכלא, מה גם שהיו כמה טוויסטים עלילתיים יוצאים מן הכלל! אין ספק שנמלטים היא אחת הסדרות הטובות ביותר של 20 השנים האחרונות ואני מאמינה שהעונה השניה לא תאכזב. אולי תבוא כם לפורום "נמלטים"? (1453) בינתיים אנחנו כבר ארבע מהפורום שכותבות גם שם, יהיה נחמד אם אתה תהיה החמישי.

Gilliana

New member
ברור שאת מייקל ../images/Emo13.gif

אבל אני גם מאד אוהבת את לינק - דווקא איתו הזדהיתי רגשית אפילו יותר מאשר עם מייקל.

למעלה