שתי התופעות הכי...

myofer

New member
שתי התופעות הכי...

קודם כל אני אוהב את באר שבע אבל
כשאני נוסע באופניים (וגם כהולך רגל) אני נתקל בנבלות עם רמת ריקבון מתקדמת לפעמים במשך שבועות אח"כ אני נתקל בהן שוב ושוב.
אבל הכי מעצבן הם מוכרי הירקות (יש גם מכונית גלידה שיש לה מנגינה מעצבנת) שמפעילים את אותה הקלטה שוב ושוב (ירקות ביצים אבטיח) בעברית וברוסית. גרתי בכמה שכונות בבאר שבע (טובות יותר וטובות פחות) ובכל שכונה יש מוכר אחר עם קלטת אחרת שעובר בכל רחוב לפחות פעמיים ביום. מישהו יודע אם אפשר לעשות משהו נגד זה

star lili

New member
חיות נרקבות

זה ממש נורא. זה ת-מיד היה ככה איזה חיה מסכנה מתפגרת (בדרך זו או אחרת) ואף אחד לא טורח לעשות עם זה כלום עד לא מזמן כל בוקר בדרך לביצפר הייתי עוברת לייד חתול מת, ובמשך חודשים ראיתי את תהליך הריקבון שלו עד שהוא נהיה שלד והתפורר אתם חושבים שלא הודענו לערייה? נראה לכם שלמישו שם זה מזיז? בקשר למפגע השני, sorry, עוד לא נתקלתי במלכודת מוכרי ירקות קולניים יעילה.

חיפושיט

New member
אה, אפשר לצאת החוצה עם M16

ולפנצ´ר למטורפים עם האבטיחים ת´גלגלים.. אבל לא נראה לי שזה ממש חוקי

myofer

New member
חשבתי על זה...

זו לא בעיה שזה לא חוקי אלא שאז הוא יהיה תקוע ברחוב שלי והתוצאה תהיה הפוכה מזו הרצויה

אם כבר מדברים על בעיות אז....

ומה עם בעיית הביובים שנשפכים לכל מקום. כבר נתקלתי בדברים כאלה. אז בחדשות עסוקים בלספר לי כמה מסכנים הפלשתינאים שיש להם ביוב זורם, ואני שואל מה עם הארץ. בתור התחלה לטפל בבאר שבע. זה פשוט דוחה כשיש ביוב זורם. פפאאככססס!!!!

למעלה