שתי הרוגות נמצאו

שתי הרוגות נמצאו

בדירה בראשון לציון נמצאו ע"י צוות כבאים לפני זמן לא רב שתי נשים הרוגות, עדיין לא ניתן לפרסום האם מדובר בהתאבדות או לא. צוות הכבאים הוזנק למקום לאירוע חשש לחיי אדם, כשהגיע הצוות למקום הם פרצו לדירה ומצאו את שתי ההרוגות. צוות של מד"א קבע את מותן במקום האירוע.

ראש"צ: נמצאו 2 גופות; כנראה התאבדות

16/12/2002 ראש"צ: נמצאו 2 גופות; כנראה התאבדות שתי גופות נמצאו בדירה מס` 2 ברחוב חזון איש 10 בראשון לציון. אחת מהגופות נמצאה באמבט. ככל הנראה מדובר בהתאבדות. הכתבה מנענע

דיווח ראשוני: שתי גופות התגלו בדירה

דיווח ראשוני: שתי גופות התגלו בדירה בראשון לציון שתי גופות התגלו לפני דקות אחדות בדירה ברחוב חזון איש בראשון לציון. הגופות התגלו על ידי צוות כיבוי אש שהוזעק לפרוץ לדירה. כוחות משטרה שהגיעו למקום החלו בבדיקת המקרה. (אלי סניור) וואי נט

שתי גופות התגלו בדירה בראשון לציון

שתי גופות התגלו בדירה בראשון לציון - חשד להתאבדות יום שני, 16 בדצמבר 2002, 20:45 מאת: כתב וואלה! חדשות, מערכת וואלה! שתי גופות התגלו בדירה בראשון לציון. צוות כבאות שהוזעק לדירה פרץ פנימה וגילה את הגופות, אחת מהן באמבטיה. ככל הנראה מדובר בנסיון התאבדות. וואלה

ערן(נתאל)

תגיד מתי כל העסק הזה היה? הייתי אצל (200) לא שמעתי מהם דיווח על זה בערך מתי זה היה? תענה לי רק במסרים כי ביומיים הקרובים אני לא יהיה פה בתודה גבאי

מדובר ברצח

לאחר שהתגלו אתמול שתי גופות ע"י כוחות הכיבוי. היה ניתן היום לפרסם כבר שמדובר ברצח ע"י בעלה של המטפלת כתבה נילוות בYNET

מה בסוף זה היה רצח? (עבור איציק)

איציק-תגיד איך עלו על זה בניתוח לאחר מוות?

למעלה