שתי הודעות

who is this1

New member
שתי הודעות

1. איטליה אלופת העולם 2006!!!!!!!!!!! איזה כיף!! ועוד טרזגה החטיא את הפנדל אין יותר מאושר ממני.. סוף סוף קבוצה ראויה זוכה בתואר ולא איזה קבוצה שצורת המשחק משלה מתאימה לליגה לנשים.. הכל עבד לצרפת יפה ליפול ברחבה לקבל פנדל ולהסתגר אבל אז מטראצי (שבכלל בהרכב כי נסטה פצוע) אם שתי נגיחות בעצם נגיחה אחת שנגחו בו הביא את הניצחון לאיטליה! איזה כיף.. ועוד משהו, מישהו יכול להסביר לעודד שעקרונות של הפאזישזם אין כלום נגד יהודים או נגד קבוצות מיעוט? תודה 2. עלה לי רעיון כבר מזמן הוא עוד פעם עלה בהשראת המונדיאל.. טורניר כדורגל של בית"ר, אני חושב שאפשר בשבת בקורסים שכל מעו"ז יארגן קבוצה של חמישה שחקנים (4 ושוער) ונארגן טורניר נחמד כזה שבסוף המנצחים כמובן יהיו שקד ומשה כבר יודע את זה הוא ראה אותנו משחקים.. אז מה אתם חושבים?? יש מצב?? אגב, גם מקום שני זה נחמד, תשאלו את זידאן

עומר לאיטליה לא הגיע!

עם הגיע למישו זה לארגנטינה ולנאצים זהווו לאיטליה לא הגיע בכלל!! אבל זה לךא משנה !! תבינו ת'אפסורד פשיסטיםמנצחיםם שונא יהודים באטדיון של הנאצים!!! ארפסורדדד וכואב הכיח כואב שאני שמח שאיטליה לקחהה!!! ואני באמצת ררוצה שיסבירו לי את מה שנורי אמר! ואין ספק אניב עד טורניר שכומבן שקד מנצחת !! ושוב לאיטליה לא הגיע לזכות כולם תבינו את זה !! הם שיחקו מגעיל את רוב המונדיאל עד הרבע גמרר את זה כולם שחכו!!! הקיצר יאלה יום טוב לכולם

who is this1

New member
עודד..

אם לגרמניה הגיע, אז לנבחרת שניצחה אותה- לא מגיע?? מה צרפת עשו בטרוניר הזה? בקושי עלו מהבתים, בקושי שיחקה כדרוןגל.. נפלו ברחבה וכבשו מפנדלים.. אבל איטליה הצגיה כדורגל איכותי חוץ משני משחקים נגד ארה"ב ונגד אוסטרליה אבל הצגה נגד גרמניה נגד אוקראיניה נגד גאנה ונגד צ,כיה.. זה היה המונדיאל של איטליה!! ועוד פעם, עודד, פאשיזםן לא כולל בתוכו שנאת קבוצות אחרות כמו הנאציזם.. נכון, הגמר היה באיצטדיון שהיטלר בנה אבל שם היה גם את קרל לואיס שהראה לו מה שחורים יכולים לעשות!! ולסיכום.. פורצה איטליה.. ונקווה שביורו הבא או במונדיאל הבא נוכל לכתוב אותה הודעה על ישראל ואמרו אמן!!

אה ועומר ...

איטליה עברה את אוסטרליה בגלל פנדחל שלא היה ושם כולם ראו את זה!! כמו שכאן כולם ראו את זה !!

who is this1

New member
וגם איטליה קיבלתה בדקה ה50 אדום שלא

היה ולא נברא וגם צרפת קיבלה פנדל שלא היה (בגמר) ולאיטליה פסלו שער חוקי בגמר.. אז?? נגד אוסטרליה השופט נתן לשתי הקבוצות הזדמנויות לשים גול.. לאוסטרלחיה הוא נתן 40 דקות לשחק נגד עשרה שחקנים, לאיטליה הוא נתן פנדל.. מה ההבדל?

הבדל ענקק!!

לאיטליה הגיע יותר מצרפת אבל היא לא שיחקה טוב בשלוש משעבעת המשחקים שלה!!!! איון מה לעשות!!!! ואמן הלוואי שישראל רק תגיע לשםם

MS6

New member
אוקי..

קודם כל איטליה שיחקו לכל אורך הדרך מגעיל, רוב המשחקים היו בינוניים עם התעלויות ב2 המשחקים האחרונים, אבל זה כדורגל. סה"כ המונדיאל הזה היה חלש, הכי חלש שאני זוכר (ואני זוכר טוב מאז ארה"ב 94'). מבחינת היהודים אין שום דבר רע בפאשיזם, המשטר עצמו הוכיח את עצמו כמשטר אכזרי וחשוך אבל סה"כ מוסוליני ממש לא היה היטלר, יהודים החלו להישלח למוות מאיטליה רק אחרי שגרמניה כבשו את איטליה.. גם בדרום צרפת, איזור שהאיטלקים שלטו בו, לא נשלחו יהודים, בכמויות כמו בצפון צרפת למשל, למוות. היו יהודים שהיו חברים במפלגה הפאשיסטית של מוסוליני, זה לא סתר שום דבר.

who is this1

New member
מסכים איתך..

חוץ מהפסקה הראשונה.. ןמהנ אתה חושב על הטורניר שהצעתי?

אחח איזה כיף שהם ניצחו..

ניצחתי בהתערבות
חחח ועומר.. איזה חמודה אני אה?!

למעלה