שתי הודעות חשובות

SaintJohn

New member
שתי הודעות חשובות

הראשונה - תזכורת למשחק השבועי שיתקיים מחר (יום חמישי) בשעה שבע בערב. יש משחק חדש וכולם מוזמנים כמובן. כמה שיותר משתתפים ככה יותר טוב. השניה - פתחתי לכם את אופציית הגלריות בפורום. הגלריות תהיינה מחולקות לקטגוריות שיכללו את כל אחד מחברי הלהקה לחוד, את כולם ביחד, את הלהקה בהופעות, ועוד כל מיני קטגוריות נוספות. לא לשכוח שאי אפשר להעלות תמונות כבדות מידי. אז הגלריות לשרותכם - תהנו!

rocket

New member
אפשר לדחות את המשחק לשעה 8 ?

יש לי שיעור לא צפוי מחר בערב .... =(

SaintJohn

New member
אם לאף אחד אין בעיה

עם השעה, אז אפשר לדחות בשעה את תחילת המשחק. מצד שני, אפשר כמובן להתחיל כרגיל ולהצטרף שעה לאחר מכן. המשחק נמשך לאורך כל הערב, ועד עכשיו כל שבוע היו חבר'ה שהלכו וחזרו במשך הערב. אני בעקרון בעד להשאיר את זה בשעה הקבועה, אבל אם זה נוח לכולם, אז אפשר לדחות בחצי שעה או שעה.

rocket

New member
במחשבה שנייה אל תעשו בלאגן בגללי

אני אצטרף באיזור 8 ^^

AeroTom

New member
לי לא אכפת

אפשר גם לדחות לשמונה אם בא לכם. גם האמת שהמשחק של מכבי מחר מתחיל מוקדם אם אני לא טועה וגם אני צפוי לצאת מהעבודה מחר כנראה רק בסביבות 18:00 אז גם אני יכול להיות אצטרף מאוחר יותר. אלוהים רק שהשבוע הזה כבר יגמר,אני עובד כל השבוע וחוזר כל יום עם עיניים עצומות. הדבר היחידי שמשאיר אותי עירני (ונושם...) זה שאני באוטובוס עם המיני דיסק ולהקה אחת נחמדה מאוד שרה לי באוזניות...

SaintJohn

New member
אז הנה עוד הודעה חשובה

באופן חד פעמי, עקב מספר בקשות של כמה מחברי הפורום, אנחנו נתחיל היום את המשחק השבועי בשעה 8 בערב. אני יוצא מנקודת הנחה שזה נוח לכולם (אחרת היו משאירים עוד הודעות...). אני מזכיר, זה חד פעמי (או לפחות עד הפעם הבאה שנצטרך לשנות את השעה
)

למעלה