שתי דיעות סותרות

adidas^

New member
שתי דיעות סותרות

הייתי שמחה לקבל את דעתכם בקשר לסוגייה שעניינה אותי- אני עושה אימון משקולות ואז אימון אירובי- 45 דקות על ההליכון בריצה / הליכה מהירה. תהיתי לאחרונה מה יותר יעיל- לעשות קודם אימון משקולות ואחר כך אירובי או ההיפך? כי אחרי האירובי כבר אין לי ממש כוח לעשות שומדבר אחר, אבל אם זה יותר יעיל, אני אמצא כוח
תודה!

סייפיי

New member
יעיל יותר לעשות אימון אירובי אחרי

אימון משקולות גם בכלל שהשתמשת בחלק מהאנרגיה של הגוף באימון משקולות ואז באירובי הגוף יפנה יותר מהר למאגרי השומן, וגם בגלל כמו שציינת, אחרי האירובי עייפים ויש יותר סיכוי לפציעות.

adidas^

New member
תודה! ועוד שאלה...

האם זה נכון שלא כדאי לעשות אימון אירובי יום אחרי יום?

leahle

New member
נכון

מומלץ 48 שעות בין אימון לאימון. למרות שהמאמן בחדר כושר שאני נמצאת בו טוען שלבנות זה לא כל כך עקרוני, כי הן גם ככה לא מרימות מי יודע מה משקל והאימון הוא די חלש, אבל זה די משתנה לדעתי.

leahle

New member
אופס! תיקון טעות!!!

משום מה הייתי בטוחה שאת מדברת על אימון כוח. אימון אירובי אין שום בעיה לעשות כל יום, ואפילו מומלץ.

yaronm

New member
אין בעיה

במידה ואת מאומנת ולא מתאמנת מתחילה אין שום מניעה לבצע אימון אירובי יום אחירי יום לא מומלץ לבצע אימון משקולות על אותו השריר יום אחרי יום (שריר צריך לחדש את עצמו).

adidas^

New member
אז....

אם אני עושה אימון משקולות מקיף (על כל מני קבוצות שרירים) באמת כדאי לתת לשרירים לנוח? תודה!

adidas^

New member
תודה לכם!! ועוד שאלה....

מצטערת שאני מציקה!!
אולי זה קצת טיפשי אבל- נכון שעל ההליכון יש מעקה כזה שמי שרוצה מחזיק אותו, אז השאלה שלי- הרי יותר קשה לעבוד בלי להחזיק במעקה אז האם יש הבדל משמעותי בקושי ובשריפת קלוריות? והאם המד קלוריות שיש על הצג מראה את שריפת הקלוריות בלי להחזיק במעקה? שוב תודה רבה!

למעלה