שתי דברים

NuckBunnies

New member
שתי דברים

א. נמאססס לי מכל הזבל שצף כאן בפורום בימים האחרונים. אני אשכרה מתחיל להתגעגע לימים שאנשים דיברו שטויות על מוסיקה שחורה, בניגוד לסתם שטויות. ב. ולכן - הנה אני מדבר על מוסיקה שחורה (הא, אפילו לא שטויות). המלצה: Black Eyed Peas - Behind The Front אלבום יחסית ישן, בן בערך 3 שנים. בכל מקרה, זה אלבום שנכנס אצלי בול לקטגורית ה"קלאסיקה", ליד דיאנג´לו ולוריין היל. באלבום הזה אין טראק אחד (ואני מדבר ברצינות, אפילו לא אחד) שהוא לא ממש מעולה. ההפקות המעולות, כייפיות וקלות, הראפ המתוחכם והפוזיטיבי, שמגדיר מחדש את המושג "גוד וויבס" (טוב אולי לא מגדיר מחדש... סתם נותן בראש
). אלבום ששמים, נשענים לאחור ומתחילים לחייך. ממש מומלץ. למרות שבאמת כל השירים מעולים, הנה כמה *ממש* טובים, למי שרוצה להוריד ולשמוע: Black Eyed Peas Featuring Macy Gray - Love Won´t Wait Black Eyed Peas - Joints & Jams Black Eyed Peas - Movement בכל מקרה, דיסק קלאסי שקשה נורא לא לאהוב. אה, והוא לא אנדרגראונד, לכל המעוניין. NuckBunnies

אחי איפה אני מוצא את הדיסק הזה?

ועוד שאלה - הדיסק שיצא לא מזמן לרודמאן ממלץ?????.

NuckBunnies

New member
את הדיסק אתה יכול להשיג די בקלות

אם אין אותו בחנויות תבקש שיזמינו לך אותו, תוך שבוע אתה מקבל אותו. חוץ מזה, שמעתי מהחדש של רדמן רק שתי שירים ושניהם ממש ממש טובים... *note to self* לבדוק את הדיסק ולחזור אליכם. NuckBunnies

(:mc mystic:)

New member
איזה כיף שעוד משהו חושב לחלוטין ...

כמוניעל הדיסק של בלאק אייד פי (אין לי כח לכתוב באנגלית...:), הבעיה שלקחת לי את כל המחשבות אז אני פשוט אסכים איתך ולא אתרום כלום:) הדיסק של REDMAN דיסק כיפי וממש נחמד, משעשע אותי כל פעם מחדש איך שהם יורדים על תוכניות הטלויזיה האינפנטיליות ביותר של האמריקאים(אמריקקים, תבחרו אתם). דיסק עשוי טוב ומוצלח.

**yoav**

New member
אני גם אוהב אמוד את בלאק אייד פיז

לצערי את הדיסק שהזכרת עדיין לא שמעתי... אבל אני בהחלט מתכוון לבדוק את זה יש לי את הדיסק האחרון שלהם bridging the gaps כבר איזה ארבעה חודשים ואני לא מפסיק לשמוע אותו פשוט להקה גדולה ואם כבר אני יחזור על השאלה ששאלתי לפני כמה ימים אחד מחברי ההרכב Will.I.AM מוציא דיסק חדש כמו ששמעתי בעייסק ואז הם שמו שיר יפה כזה שלו, מישהו יודע איך קוראים לשיר?? או לשירים אחרים יפים שלו? PEACE יואב

למעלה