שתי דברים חשובים

שתי דברים חשובים

'אני רואה רוnות'/'לא מאמין בשטויות' שהם אותו אחד למי שלא יודע - אני מבקש ממך חד משמעית - לעזוב את הפורום הזה!! אתה מנסה לשכנע אנשים לא להאמין ברחות, ובמקרה שלא שמת לב לפורום קוראים "רוחות והעולם הבא" שמן הסתם כל מי שכותב פה מאמין ברוחות. אין לך שום סיבה לעשות את זה ומה שכולנו פה מאמינים זה לא עניין שלך אז אל תנסה לחנך אף אחד מאיתנו!! ואל תנסה לעשות שוב פעם את הנאום האידיוטי שרשמת קודם! ואני גם מבקש ממך לא להגיב להודעה הזו!!!! ועכשיו לשאלה שלי - האם יש דרך כלשהי לזהות רוח רפאים ולא לדעת שמדובר בזיוף?? או בניסוח אחר - אם אני מסתכל בתמונה ורואה שם פרצוף או צללית מוזרה, איך אני יכול לדעת שזו רוח רפאים, ולא סתם צללית או זיוף?

Haunted

New member
לצערי

אי אפשר לדעת. יש הרבה תמונות מזוייפות, שנועדו "להפחיד" אנשים, או סתם נוצרו בתור בדיחות אינטרנט (ממש לא מצחיקות אגב). אין שום אפשרות לדעת בודאות אם מדובר ברוח אמיתית, או סתם זיוף פוטושופ וכו'.

../images/Emo13.gif

עד היום ראיתי מאות תמונות וסרטים של רוחות רפאים, באף אחד מהמיקרים לא שוכנעתי שמדובר באמת ברוח רפאים אמיתית
בחלק גדול מהמקרים מדובר פשוט בזיופים שקשה אפילו להסתיר שהם זיופים, במקרים האחרים מדובר בתופעות רגילות לגמרי שאין להן שום קשר לרוחות רפאים או לעולם הבא, פעם העלו לכאן אפילו קטע וידאו שצולם מתוך מכונית נוסעת והתמקד על כתם ליכלוך שהיה על חלון המכונית, ונטען שם שזו רוח רפאים לא פחות ולא יותר! בקיצור יש הרבה אנשים שצריכים לשפר קצת את חוש הביקורת העצמית שלהם
"איך אני יכול לדעת שזו רוח רפאים, ולא סתם צללית או זיוף?" לדעתי זו תמיד צללית או זיוף

לא רוצה שתסביר לי!!!

חוץ מזה,גם אין לך הסבר משכנע, וגם אין לך הסבר ממשי. אמנם גם לי אין, אבל ההסבר שלי מסכים עם האנשים בפורום ולא נוגד אותם.

smallnig

New member
אז אתה אומר

שירשמו כאן הודעות ותגובות שרק מסכימות עם ההסברים שלך/של אחרים?

לא

אני אומר שאני רוצה לשמוע את הדיעות של כולם חוץ משלו, כי הוא לא מביע דיעה הוא מנסה ל-ש-כ-נ-ע אנשים לא להאמין ברוחות. שיגיד שהוא לא מאמין שלא ישכנע אחרים. ואגב, רשמתי לא למעלה לא להגיב להודעה הזו כי: א. ידעתי מראש מה הוא יגיד ב. חשבתי שהוא ינסה שוב פעם לשכנע אותי, כמו שניסה כבר הפסקתי-לספור כמה פעמים שרוחות זה סתם שטויות.

smallnig

New member
אני לא רואה שום נסיון מצידו לשכנע

מישהו לא להאמין ברוחות...אני רואה דעה גם מצידו: " "איך אני יכול לדעת שזו רוח רפאים, ולא סתם צללית או זיוף?" לדעתי זו תמיד צללית או זיוף "

...

אני די כועס על 'אני רואה רוחות' כי הוא רשם הודעה בפורום שמספרת שהוא רואה רוחות בבית שלו באופן ברור, מדבר איתן וכו' ואחר כך שלח לי מסר שבו הוא מנסה לחנך אותי: "תפסיק להיות כזה פתי ולהאמין שרוחות קיימות" "רוחות זה רק דמיון של אנשים" "אני רוצה לשכנע אנשים שרוחות לא קיימת" אני לא רוצה שהוא ישכנע אותי וזה מה שחשבתי שהוא יעשה

די נשמה, לא להתעצבן ../images/Emo24.gif

אני חושב שההסברים שלי יכולים להיות די משכנעים
אין שום ראיה אמיתית לכך שנשמות באמת קיימות בעולמנו, ניסויים שנערכו בצורה מבוקרת הראו שאנשים שטוענים שהם "מתקשרים" עם רוחות ויישויות בעצם לא מתקשרים עם אף אחד פרט לדמיונם הפורה. קצת מוזר אני חושב שרוחות ונשמות שבזמן תיקשור יכולות לענות לך על אוסף מגוון שאלות ואפילו יכולות לספר לך מה קורה בצד השני של העולם, פתאום לא מסוגלות להגיד לך איזה חפץ מונח בחדר הסמוך (כל זמן שאיש בחדר לא יודע את התשובה) , צריכים להפעיל קצת את הראש ואת ההגיון, להפעיל איזה חוג של בקרה ולא לקבל כתורה מסיני כל דבר שמספרים לך. המדע חקר והראה שמקור כל המחשבות שלנו הוא פעילות כימית-חשמלית בין תאי המוח המכונים נויירונים, אין שום עדות ממשית לכך שכאשר אדם מת ואספקת החמצן למוח נפסקת יכול תהליך החשיבה להמשיך להתקיים באופן "לא חומרי" כלשהו. אנשים חושבים שבתיהם רדופי רוחות מסיבות רבות, אם מישהו יבקש אני אפרט, זה נושא מרתק

smallnig

New member
אממ

"המדע חקר והראה שמקור כל המחשבות שלנו הוא פעילות כימית-חשמלית בין תאי המוח המכונים נויירונים" זה נכון, זה מדע, אין מה להתערב פה.. אבל להסתמך בחיים רק על מדע זה דבר מאוד מטופש לעשות מסיבה פשוטה, המדע מתייחס רק למשהו שיש לו הוכחות, אם נחייה לפי המדע 100%- איך נתפתח מעבר? המשפט שאמרת צודק רק חסר בו עוד 90% מהמקור.

האמת, לא ממש הבנתי אותך

המדע מחפש תשובות המבוססות על ראיות מוצקות ולא על נדמה לי, ועל סיפורים שאין להם בסיס, מה הטעם להאמין בלב שלם במשהו שאין שום עדות אמיתית לקיומו, כמו אלוהים, רוחות, נשמות, שדים, טרולים או פיות טובות? כי זה עושה לאנשים טוב? למה נראה לך שהמדע מונע התפתחות? ההסטוריה הוכיחה בינתיים את ההיפך הגמור. איפה היינו היום ללא המדע? ללא המדע היית עדיין מדליק אש בעזרת שתי אבני צור.

smallnig

New member
כנס אחינו

קודם כל לא אמרתי שמדע מונע התפתחות ולהפך כמו שאתה אמרת הוא מפתח אותנו, את דרך חיינו עם חמשת החושים שאתה שולט בהם.. אבל הקטע הוא שהוא לא מפתח אותנו מעבר למה שאתה יכול לחוש עם 5 החושים שלך. בוא אתן לך דוגמא. נניח והיה עולם דו מימדי שהיו חיים בו יצורים תבונתיים, העולם היה דף נייר פשוט. ואז בא קוסם גדול מעולם תלת מימדי כמו שלנו ותוקע סיכה בדף, ליצורים שחיים בדף הדו מימדי היה נראה כי הסיכה פשוט הופיעה משום מקום, מכיוון שאין להם את מימד הגובה. [מקווה מאוד שהבנת את הדוגמא המאוד ציורית ומטאפורית שלי, אם לא - רק תגיד]

למעלה