שתי בקשות ../images/Emo53.gif
שלום לכם! זו תקופה ארוכה שאני לומדת במקוטע בבית את נושא הקמת האתרים. אני לומדת מספרות ומאתרים שמלמדים ברשת. אני בשלב התחלתי באופן יחסי, אבל מידה מסוימת של ידע כבר יש לי. בעבר בדקתי גם את הפורומים ככלי לימוד והגעתי למסקנה שהם כלי עזר נוסף טוב, ולכן בכוונתי להעזר גם בפורומים - אם פסיבית ואם אקטיבית.
אבל, עלה בדעתי
רעיון נוסף לדרך לימוד (כמובן כשכל הלימוד מלווה בתרגול). אני מעונינת, כמובן ברשות, לבקר באתרים שהקימו אחרים, לראות את הדברים שהם יצרו בעצמם, ואם יהיה מה שיראה לי ולא אדע מספיק טוב איך יוצרים דבר דומה, אני מעוניינת להיות בקשר עם יוצר האתר ולבקשו שישלח לי את הקוד או הסבר. כמובן שאין בדעתי להשתמש אח"כ אצלי בקוד המדויק של הדבר שמצא חן בעיני, אלא ללמוד ממנו איך ליצור דבר שונה אבל על אותו עקרון. ברור, כמובן, שמי שאפנה לאתר שלו וזה יעזור לי, אז באתר שלי ארשום את שמו ברשימת קרדיטים וגם אצור הפניה לאתר שלו (אלא אם הוא יבקש במפורש שלו). אני מעונינת לראות אתרים שמורכבים מ: HTML טהור, בסיסי נתונים, CSS, DHTML, ASP וכו´; אתרים שמכילים: טפסים, פורומים, צ´טים, ספר מבקרים, מונה מבקרים ועוד אפליקציות מסוג זה שיצר בונה האתר עצמו. בקשה נוספת שאני מבקשת - כשאעלה את האתר שלי לרשת, אני מעונינת שאנשים מהפורום יבקרו בו ויכתבו אלי ביקורת בונה על כל מה שטוב בו לדעתם, מה שגרוע ומה שניתן לשיפור (ואיך לדעתם). תודתי נתונה מראש
לכל מי שיאות לסייע לי. כמובן שאחפש את תשובותיכם כאן בפורום, אבל יקל עלי אם תודיעוני על נכונותכם באמצעות הדואר האלקטרוני שלמעלה, או לחלופין לדואר האלקטרוני הבא: [email protected] או [email protected]
שלום לכם! זו תקופה ארוכה שאני לומדת במקוטע בבית את נושא הקמת האתרים. אני לומדת מספרות ומאתרים שמלמדים ברשת. אני בשלב התחלתי באופן יחסי, אבל מידה מסוימת של ידע כבר יש לי. בעבר בדקתי גם את הפורומים ככלי לימוד והגעתי למסקנה שהם כלי עזר נוסף טוב, ולכן בכוונתי להעזר גם בפורומים - אם פסיבית ואם אקטיבית.