שתי בדיחות

קונדסון

New member
שתי בדיחות

ערב אחד יצא זוג צעיר לטייל במכונית.איך שהם מגיעים לכביש החוף אומר הבחור לבחורה:``אם ארביץ 150 קמ``ש ,תתפשטי?`` הבחורה מסכימה . הבחור מתחיל להאיץ ומגיע ל- 150 קמ``ש. הבחורה כהבטחתה מתחילה להתפשט.הבחור,מסונוור ממראיה העירום,לא שם לב לדרך ,סוטה מהשוליים ומתהפך.הבחורה עפה החוצה והבחור עם הבגדים שלה נתקעים ברכב.``לכי להזעיק עזרה`` צועק אליה הבחור. הבחורה משיבה:``אינני יכולה אני ערומה לגמרי``,הבחור מצביע על הנעל שלו שהתעופפה החוצה ואומר לה:``כסי את המפשעה בנעל ולכי להזעיק עזרה``.הבחורה לוקחת את הנעל מכסה את מה שהיא צריכה לכסות והולכת להזעיק עזרה. מגיעה לתחנת דלק,ומתחילה לצרוח: ``הצילו , הצילו, החבר שלי תקוע..`` הפועל בתחנת הדלק מסתכל בנעל שמכסה לה את המפשעה ואומר:``אני מצטער גבירתי, לא אוכל לעזור לך, הוא יותר מידי בפנים.......`` ועוד אחת לסיום: גילה ובטי משוחחות ביניהן: גילה:``בעלי קנה לי טבעת יהלום ורולס רויס`` בטי:``למה?`` גילה:``כדי שאם לא אהיה מרוצה מהטבעת אוכל ליסוע ברולס רויס ולהחזיר את הטבעת`` בטי:``ובעלי קנה לי זוג גרבי צמר וויברטור`` גילה:``למה?`` בטי:``כדי שאם לא אהיה מרוצה מהמתנה אז שאלך להזדיין....`` ביי

למעלה