שתיקת הזהב

black soul

New member
שתיקת הזהב

מישהו ראה אתמול את הסרט ``שתיקת הכבשים``? אני מניחה שכולכם וודאי ראיתם אותו פעם. אני ראיתי אותו רק אתמול ו... וואו (!!) לא יודעת בדיוק איך להגדיר את הסרט הזה.. מצד אחד הוא ממש ממש מגעיל ומבחיל, מצד שני יש בו קסם מסתורי שפשוט אהבתי! black soul

Levinzone

New member
יוווווווווו

פספסתי.. אני מתה לראות את הסרט כבר המון זמן, אבל אף אחד לא רוצה לקחת אותו איתי...לא יודעת אם אני אשב לראות סרט כזה לבד.... אוף! טוב פעם הבאה... -יעל-

סרט גאוני!

זה היה כזה ערב של אחוות בנות, היינו 10 בנות שם, וצפינו וזה פשוט היה סרט ג-ד-ו-ל!!!

luka

New member
אני שונאת!

אני שונאת ערב בנות, זה דבר מגעיל, זה הדבר הכי סתום שיכול להיות ואני גם שונאת סרטים ראיתי אתשתיקת הכבשים וזה דוחה...! אז ערב בנות ולראות סרט זה סיוט בשבילי, באמת.

לא רוצה להתערב אבל...

שתקי כבר! שתיקת הכבשים דוחה...???? (אני הוקסמתי..) ערב בנות זה מדליק ביותר!!! את לא יודעת על מה את מדברת... יורז המלאכית השובבה!!!

black soul

New member
אני מסכימה איתך

ערב בנות זה באמת דבר דפוק! אני אפילו לא מבינה למה עשיתי אחד כזה בעבר יאק יאק יאק black soul

מה אתן מדברות???

ערב בנות זה הדבר הכי כיף בעולם, כל עוד מדובר בחברות אמיתיות שלך! למשל אתמול כשישבתי להנאתי והשתכרתי עם שני, מאיה, דנה ודניאל, שהן בחורינות שאני נורא אוהבת, נורא נהניתי איתן. וכשהיה את הערב בנות אצל חברה שלי אור, עם שתיקת הכבשים, גם נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נהניתי אפילו שלא כווווולן היו חברות שלי...

למעלה