שתיקה

שתיקה

שתיקה: פתאומית ארוכה חזקה כואבת מרעישה חודרת מלמדת עוזרת טובה שתיקה, כול כך נחוצה.

את כ"כ צודקת...

בצעקה, אנחנו יכולים לדעת לפחות מה הבנאדם מרגיש.... הוא אומר משהו בשתיקה, הוא נסגר. נאטם.

SadClown

New member
זה נכון...

ועצוב שיש כאלה שלא יודעים לצעוק. אז רק שותקים. ואף אחד לא שומע. כמו השיר של אביב גפן "שתיקה". אני מאוד אוהבת את השיר הזה. הוא כל כך נכון. השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע אני יכולתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע

וואיי איזה יפה...

'אני יכולתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע" כן, חבל שיש כאלו....שצועקים מבפנים....

count on me

New member
זה גם עיניין של אופי....

יש טיפוסים שלא אוהבים לחשוף יותר מידי רגשות, אולי הם מרגישים כי לאפחד לא באמת אכפת... אבל אל אותם אנשים אפשר לגעת לאט לאט, עם סבלנות...ולגלות את ליבם - אנחנו רק צריכים להיות ערניים לאותם טיפוסים. (או שבאמת לא אכפת לנו כל כך ?!?! =/ ) אני מאמינה שאנשים לא מרגישים סתם, ואולי אנחנו כחברה משדרים להם את זה...(?!?!) אבל אפשר להגיע אליהם....

נכון....

זה בהחלט עניין של אופי אבל אם אותו בן אדם סגור....ולא משתף פעולה, קקשה להוציא ממנו ולדעת מה הוא מרגיש לפעמים פשוט...צריך לדעת לסמוך על אנשים ולספר להם חוץ מזה, שלכול אחד יש בעיות משלו, צריך למצוא את הטיימינג לספר כול דבר....

tal 05

New member
ההמ...

"צריך לדעת לסמוך על אנשים ולספר להם" צריך לדעת על מי לסמוך.

count on me

New member
ואם...

אתה סמכת על מישהו ושיתפת אותו..וקבלת 'סטירה' ? יהיה לך קל להמשיך לשתףף?

hadarwin

New member
בטוח שלא יהיה קל עם אותו בנאדם...

ואלי קשה עם אחרים אבל לומדים לשתף לפי דעתי זה נרכש... כי זה בעצם אמון... ואמון בבנאדם רוכשים

Spotless Mind

New member
אם סמכת על מישהו...

וקיבלת סטירה, לפחות את יודעת שאת יכולה לסמוך על מישהו.. זה כמו שמקבלים כוויה מהמגהץ או משהו :) חושבים אם לגהץ, פעמיים...

Spotless Mind

New member
חח לא התכוונתי שזה יהיה כך...

כול הזמן.. פשוט בפעם הבאה, אז אתה תחשוב על זה פעמיים, ועם הזמן.. כניראה שלא. יש כאלו שכן, יש כאלו שלא. לפי דעתי.

count on me

New member
נכון...

אבל נראלי שכחת במשפט הראשון "לא"...כאילו שעכשיו אני יודעת שאני לא יכולה לסמוך על מישהו... זה מה שהתכוונת?

Spotless Mind

New member
לא...

התכוונתי שאת עכשיו יודעת שאת מסוגלת לסמוך על מישהו(לא מישהו מסויים).. את יודעת שאת יכולה להיפתח, ולהרגיש רגשות מסויימים....

אמא

אמא. אמא, יקרה לי, אל תבכי רק לא זה. מלאכים יבואו הים ישקוט הקשת תופיע רק, אל תבכי, אמא. אמא, את קוראת לי את קוראת לי בשקט, קוראת לי בקול קוראת לי כעת. לא אעזבך בנפשך ולא אעזבך ברוחך. אמא, האהבה החזקה מכול. אמא, כול דמעה היא עוד אסון גדול. אמא, את יקרה לי כול-כך אמא, אותך אף פעם לא אשכח. אמא.

למעלה