שתיקה

נוגע בך

New member
זה חיפה!!!

Rinattt

New member
השתיקה...

שבאה אחרי הצעקה... אחרי... שכאב (ובכינו, התאבלנו, כל אחד וההתמודדות שלו) שנמצאה תקווה (חיוך שעולה ופתאום אור חיובי בקצה המנהרה) שעבר הפחד (מלהיות לבד) שירדה דמעה (של כאב, אושר וחיוך שבלב) אחרי שהשלמנו עם האובדן (הנישואין) שמצאנו שליטה (על חיינו) שהפסקנו עם הבריחה (והרמנו עוגן) ומצאנו גם אהבה (לאו דווקא בן\ת זוג, אהבה עצמית, משפחה וחברים) ויש לנו התחלה (חדשה ומלאת תקווה) ואולי גם סיום (כי היום אנחנו מחושלים יותר להתמודד עם דברים שנגמרים) יש קרבה (ילדים, חברים, משפחה, בני זוג) ויש ריחוק (קצת לבד, עם אני עצמי והמחשבות שלי) קצת קנאה (קצת בא לי אהבה, הצלחה וכו', הקצת הזה של הקנאה גורם לנו למצוא מטרה חדשה) והרבה תשוקה (לחיים, לאהבה, להצלחה). אז השתיקה הרבה יותר נעימה...
והחיוך הכי הכי אמיתי...
שבת נעימה...

נוגע בך

New member
עומד על קצות אצבעות

מבעד לגדר מוקפת שומרי ראש בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה }{

Rinattt

New member
חחחחחחחחחח

אתה חמוד אתה!!!
לא חתמו לך אתמול? (ביום הכיפורים)

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif

רשמת... לא שמו לך... במקום לא שמו לב... הגהה לפני ה-שלח רצוי
חשבתי לרגע לא שמו לי...
בטוחה ששמו
אי שם למעלה... שם אין קטן\גדול...

יערית

New member
סקאלה של רגשות

בין שתיקה לשתיקה,מי אמר ששתיקה היא שתיקה בהכרח?

נוגע בך

New member
כמעט תמיד

שתיקה היא ממש לא שתיקה יש לעיתים חיוך יש עצב יש צחוק יש בכי כתבתי הרי מהי לטעמי שבת שלום לך

שתיקה ../images/Emo26.gif

יכולה להיות כ"כ הרבה דברים!! בשבילי היא בזמן האחרון היא בעיקר סיום. מקווה שהשנה החדשה תביא איתה שתיקות יפות יותר.

נוגע בך

New member
מי יתן ותדעי

את ונדע כולנו שתיקות יפות המביאות אלינו מזמורים מרגיעיים. ושהשתיקות האחרות תעלמנה כלא היו. שבת שלום לך

למעלה