שתיקה..

שתיקה..

כשהכל כואב ומציף ואינך יכול לדבר כשהכל חנוק ומטריף וזה נבלע בשתיקה השתיקה שלך הופכת רועמת אבל רק עבורך כי בשתיקתך אתה בולם את המילים בשתיקתך איש לא רואה אותך או מבחין ואתה נעלם בעצב של עצמך והחיוך החיוך לא מש מפניייך אחחח כוחה של שתיקה

בדדי

New member
Within the sound of silence

No one dared Disturb the sound of silence.... וכשתחליטי לשבור את השתיקה אנחנו כאן לתת יד... Silence like a cancer grows לפעמים בריא יותר למרות הכאב פשוט לדבר....

המילים שם...בתוך השתיקה

ועצב - הן מילים.. מילים של כאב, וכאב הוא מילה... ואת כולם ביחד אנו שומעים בתוכנו.. ומשמיעים...בלי קול ואלה שלידך, רואים, מקשיבים, ומבלי שתדעי, מושיטים יד, מלטפים במבט.. וכולנו רואים ושומעים... גם כשאת שותקת... את איתנו כול הזמן.

Sunset Night

New member
מזדהה

אפשר דרך המילים הבודדות שכתבת לראות את העיניים שלך צורחות בשקט "הצילו". אני יודע בדיוק איך את מרגישה. טוב.. אולי לא בדיוק, כל אחד מגיע לנקודה הזאת מכיוון שונה. אבל הנקודה היא אותה נקודה. אני לא יודע מה בולם אותם מלהפסיק לשתוק. אבל אני כן יודע שמה שהדבר הזה לא יהיה, את, מבלי כוונה, מסתכלת עליו דרך זכוכית מגדלת שהגיעה לשם בצורה זו או אחרת. ועל דברים אחרים שעלולים לעזור לך לשבור את השתיקה, את מסתכלת דרך הצד ההפוך של המשקפת. מממ.. אני לא יודע כ"כ מה להגיד. כי אין לי מושג במה מדובר. אבל בתור אחד שחי בנקודה הזו במשך מספיק זמן עד שהתחלתי להאמין שלא קיים שומדבר אחר חוצמזה, אני מבטיח לך שהכוחות שפועלים כדי להשאיר אותך בנקודה הזו, אינם פועלים מכורך המציאות, אלא מעיוות של החוקים הרגילים. כמו תוכנת מחשב.. אם תחרבשי לה את התיכנות, היא תתחיל להתחרפן. מה שאני מנסה לאמר הוא, שאלו הן מחשבות שיקריות שמחזיקות אותך בנקודה הזו, ולא מחשבות אמיתיות, לא משנה עד כמה משכנעות הן עלולות להיראות. ממ.. מקווה שתרגישי טוב יותר.

PhEoNiX FiRe

New member
קראתי פעם חתימה

של משהי " מה הן מילים אם לא שתיקה " משהו כזה רק שתידעי שאנחנו איתך בשתיקתך מחבקים

למעלה