שתיקה רועמת

שתיקה רועמת

שתיקה רועמת

את שותקת את נאלמת לך דום השארת אותי מאחור עם שתיקה רועמת הדמעות שלי הם שלך אני בוכה איתך נעלמת....היתה שתיקה חזרת.....היתה שתיקה ושוב שום דבר האם השתיקה תעלים את הכל? אמרת לא לשתוק! וכעת שתיקה רועמת אחת הורגת אותי ספרי לי על כאב שעוטף אותך לא עוד השתיקה הזו אני פה לא הלכתי נשארתי עם השתיקה חנוק..כואב..ודומע ספרי לי על תקווה שלא נגוזה לא עוד השתיקה הזו בנו החוזק הוא לא נגוז בנו החיים והחיים בנו רוצים הגוף שלי כואב כל כולו ..בשתיקה הרועמת הזו ובשתיקה הרועמת הזו דבר אחד לא הולך לאיבוד האהבה שלי אליך היא שורדת ולא נמחקת את האפרוח הגוזלית של החיים אל תאבדי אמונה ואל תשארי בשתיקה יותר הרבה מילים נאמרו ..מילים כואבות הן עדיפות על שתיקה אחת רועמת כי היא מכאיבה שבעתיים כן אוהב את כל כולך תרימי את הראש לאן את הולכת? לא עוד

קרני

New member
מצטרפת ...

מכיוון שבזמן האחרון אני כולי עם רחל המשוררת.... זה נטל השתיקה לארץ מדכאני, זו חרב השתיקה גוזרה את לבבי. אני עודני פה וממתינה עודני ודם שירי פלוט עד מאדים סביבי. המוות הוא דומם, אכן נידום כולנו, כתום, בבוא היום, האורח הקצר אך לחיים יש קול וניב להם, ולנו המיה לניב הזה והד צלול וער. היא מקפיאה אותי. עמה אימת הקבר את פיה העקום פערת לבלי חוק, אני עודני פה --- עודני פה--- מעבר-- הכני במילים! אך אל נא- אל תשתוק! *** חושבת שהקונכיה שלך מעט התקררה, שזקוקה למעט חום, לליטוף ולמגע, למילה מאדם אוהב, שרוצה להיות שם בשבילך, רק בשבילך, אז מילה, לא יותר... גאלי אתכם מהייסורים, הם מצליפים בכם עמוק... מילה אחת, לא יותר... מקווה שתוכלו להבין יותר... שלכם, קרני

moran.l

New member
הכי כואב...

הכי כואב, זו השתיקה. כי כשאני בתוכי, מתהפכת בקברי, בוכה, צועקת, מייללת, שורטת, מוותרת חלק אחר חלק על גופי - אתה לא יודע. כי כשאתה בתוכך, לא יכול להתרכז, לאכול, לשתות, מבועת, מפוחד, כל כך מתאווה, רוצה - אני לא יודעת. כי כשאצלי כבר נמוגה טיפת החיים האחרונה, וכמהה למילתך שתרטיב שוב את חיי - אתה לא יודע. כי כשאתה בתוכך, דואג, מתפורר, שחוק, קטן כל כך - אני לא יודעת. אני בשלי, ואתה בשלך, אם יש שתיקה... ואף פעם לא נדע.קווים מקבילים אף פעם לא נפגשים... השתיקה, מפלחת את גופי חזק יותר מכל מילה.

למעלה