שתיית אלכוהול

אדבה

New member
שתיית אלכוהול

מהו הנזק העלול להיגרם לחולה אפילפסייה בשתיית אלכוהול?

r216

New member
זה פשוט..

זה פשוט מפחית מיעילות התרופות, ומגדיל את הסיכויים להתקפים..

אדבה

New member
עזרה דחופה

בני קיבל התקף לפני שנה ומאז מאוזן בכדורים, אחרי שנה מיוצב הוא החליט שהוא מרגיש טוב והתחיל לבלות, לצאת, ואני מרגישה שהוא גם שותה. שוחחתי על כך והוא מכחיש. אני מאוד מודאגת מה אתם מציעים לעשות?

r216

New member
גם אני יוצאת..

וגם מבלה, ויש כאן חברה שכתבו שהם שותים מידי פעם, אני בטוחה שהוא יודע ומרגיש מה הגוף שלו יכול לשאת.. בכל אופן אני לא חושבת שצרייך לחפור מידי , נכון לוקחים תרופות ונכון יש אפילפסיה אבל זה לא אומר שאסור טיפה מכל דבר.. אני מאמינה שהוא מודע לעצמו ואת פשוט צריכה לתת לו טיפה חופש, אני בטוחה שהוא לא רוצה כמוך התקפים..

topsoul 360 out

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך..

יש תרופות (דפלפט למשל) שכתוב במפורש שאסור לשתות אלכוהול איתן..

חייםלוי

Member
מנהל
לאור חשיבות השאלה בנושא אלכוהול

תרגמתי מאמר על הנושא באתר epilepsy.com שהוא אחד המקורות המשובחים ביותר ברשת על אפילפסיה. את המאמר אני מעלה גם למאמרי הפורום וכן להודעות מצד שמאל. תודה לאבא של אפי שמצא את המאמר. http://www.epilepsy.com/epilepsy/provoke_alcohol.html

חייםלוי

Member
מנהל
במקום בצד שמאל המאמר נמצא בשאלות

נפוצות. כך יהיה קל להגיע אליו. כמו כן הוא גם במאמרים.

מסודי17

New member
לגבי המאמר

אתה יודע אולי מה התופעות לוואי של שימוש באלכוהול ונטילת תרופת דפלפט כרונו?

חייםלוי

Member
מנהל
על השאלה שחל כבר ענה לך אילןאבא

שיש לו ידע רב בנושא ב2.3.06: "מנגנון המטבוליזם של אלכוהול ודפלפט כרונו משותף בחלקו. לכן, שתיית אלכוהול תשנה את טיפול הגוף בתרופה, עלולה 1. להגביר התקפים (כי הגוף חושב שמשנים בבת אחת את התרופה) 2. עלולה להביא לתופעות לוואי משמעותיות של הדפלפט (כי הגוף מרגיש כמות גדולה של תרופה) 3. עלולה לגרום נזק גדול לכבד. יש למעט מאוד בשתיית אלכוהול בזמן לקיחת דפלפט!"

למעלה