שתיים קצרצרות
בראשון נסענו לגן החיות התנכ"י בירושלים עם יורש העצר בן השנתיים שכבר תקופה לא הלכנו איתו למסעדה ראויה לשמה כי הקוצים בישבן היו יותר מדי בשבילי.
כשסיימנו להתעלף מהפילים ויתר החיות החלטנו ללכת לאכול בצ'אקרה. היורש שהורעב בניגוד ליתר הצעירים שצעדו ברחבי גן החיות (לכולם היתה במבה ביד) התיישב בנחת בכסאו והתחיל לדרוש מים בכוס עם קש.
לאחרונה הפכנו לזוג חולקי מנות דוחים שלוקחים שתי מנות עיקריות ואוכלים ביחד.
הזמנו טי בון טלה עם פירה וסטייק אנטרקוט עם פירה גם כן
מנת צ'יפס ליורש כי לאחרונה הוא מסרב לאכול בעצם מהכל.
הגיע הטיבון ראשון עם פירה והצ'יפס , היורש לא מצמץ לכיוון הצ'יפס , תקע מזלגו בשמחה בפירה והתחיל לאכול בנחת. שיחיה הגניב לו חתיכת טלה והאדון שלא אוכל כלום כיסח חצי מנה , לי נותר רק לכרסם את שאריות הבשר מהעצם.
הבשר היה מצוין , שיחיה התלונן על גודל המנה . אני אכלתי אותה לבד בפעם הקודמת והיא הספיקה לי .
האנטרקוט היה עשוי מצויין בדיוק במידת העשיה (ביקשנו M כי הוא אוכל MW ואני MR אז אנחנו מתפשרים באמצע) היורש ויתר על האנטרקוט וכרסם כמה מקלות צ'יפס.
היות והוא לא שבע "נאלצנו" להזמין עוד מנת פירה שהיתה מצויינת.
לקינוח עוגת גבינה ופאי בננה קרמל ושוקולד אני לא אהבתי שיחיה אמר שהבננה מקלקלת את המנה.
ביחד עם שני בקבוקי קולה 368 ש"ח וילדון מבסוט עד הגג.
אתמול בצהרים אחרי סיבוב קצר ברחבי העיר החלטנו לקפוץ לעדנה , שיחיה קפץ מהעבודה לאכול איתנו וחמי הצטרף .
היורש ישב בשלווה ועשה פאזלים באייפון
הזמנו ז'וז'ה קבב (נתחי פרגית בגריל) עם פירה
קוסקוס מפרום (שמישהו יסביר לי את ההגיון של לאכול פחממה עם תפו"א כי לי זה לא ברור לגמרי)
חמי לקח קבב טלה עם אורז פרסי וסלט ירקות גדול
הכל היה אחלה וטעים היורש שוב חיסל את מנת הפרגית והפירה
220 ש"ח ראויים בהחלט וחזרנו לשנ"ץ בזמן ששיחיה חזר לעבודה אבל וחפוי ראש.
חבל שהיה לנו כל כך מעט זמן ביחד בחופש הגדול הזה.
בראשון נסענו לגן החיות התנכ"י בירושלים עם יורש העצר בן השנתיים שכבר תקופה לא הלכנו איתו למסעדה ראויה לשמה כי הקוצים בישבן היו יותר מדי בשבילי.
כשסיימנו להתעלף מהפילים ויתר החיות החלטנו ללכת לאכול בצ'אקרה. היורש שהורעב בניגוד ליתר הצעירים שצעדו ברחבי גן החיות (לכולם היתה במבה ביד) התיישב בנחת בכסאו והתחיל לדרוש מים בכוס עם קש.
לאחרונה הפכנו לזוג חולקי מנות דוחים שלוקחים שתי מנות עיקריות ואוכלים ביחד.
הזמנו טי בון טלה עם פירה וסטייק אנטרקוט עם פירה גם כן
מנת צ'יפס ליורש כי לאחרונה הוא מסרב לאכול בעצם מהכל.
הגיע הטיבון ראשון עם פירה והצ'יפס , היורש לא מצמץ לכיוון הצ'יפס , תקע מזלגו בשמחה בפירה והתחיל לאכול בנחת. שיחיה הגניב לו חתיכת טלה והאדון שלא אוכל כלום כיסח חצי מנה , לי נותר רק לכרסם את שאריות הבשר מהעצם.
הבשר היה מצוין , שיחיה התלונן על גודל המנה . אני אכלתי אותה לבד בפעם הקודמת והיא הספיקה לי .
האנטרקוט היה עשוי מצויין בדיוק במידת העשיה (ביקשנו M כי הוא אוכל MW ואני MR אז אנחנו מתפשרים באמצע) היורש ויתר על האנטרקוט וכרסם כמה מקלות צ'יפס.
היות והוא לא שבע "נאלצנו" להזמין עוד מנת פירה שהיתה מצויינת.
לקינוח עוגת גבינה ופאי בננה קרמל ושוקולד אני לא אהבתי שיחיה אמר שהבננה מקלקלת את המנה.
ביחד עם שני בקבוקי קולה 368 ש"ח וילדון מבסוט עד הגג.
אתמול בצהרים אחרי סיבוב קצר ברחבי העיר החלטנו לקפוץ לעדנה , שיחיה קפץ מהעבודה לאכול איתנו וחמי הצטרף .
היורש ישב בשלווה ועשה פאזלים באייפון
הזמנו ז'וז'ה קבב (נתחי פרגית בגריל) עם פירה
קוסקוס מפרום (שמישהו יסביר לי את ההגיון של לאכול פחממה עם תפו"א כי לי זה לא ברור לגמרי)
חמי לקח קבב טלה עם אורז פרסי וסלט ירקות גדול
הכל היה אחלה וטעים היורש שוב חיסל את מנת הפרגית והפירה
220 ש"ח ראויים בהחלט וחזרנו לשנ"ץ בזמן ששיחיה חזר לעבודה אבל וחפוי ראש.
חבל שהיה לנו כל כך מעט זמן ביחד בחופש הגדול הזה.