שתיים בלילה

הצופה.

New member
שתיים בלילה

שמיכה על הקרקע באמצע מטע אפרסקים רחש העלים , החצבני זורם לו ברקע ללא הפסקה מבט אל השמיים כוכבים ירח...צינה מכסה את גופי הערום למחצה ריח של טריות וראשוניות באויר רעש של מכונית בודדת במרחק והראש מלא בכלום פשוט כלום רפיון מלא של השרירים רק הטונוס חיי מנוחה מלאה מניח את ראשי בחיקה של אמא טבע נותן לה לשלוט שליטה מלאה אין למה ואין מדוע אין כמה יש רק אחדות חושים מעין אורגזמה תמימה של נער צעיר... הודו? פחחחחחחח בשביל זה נוסעים להודו? מה רע במושב בית הילל?

סנדי32

New member
חחחחחחחחחחח לא מבינה את אותם אלו ..

שנוסעים להודו למצוא את עצמם שמחפשים לקבל אנרגיות מהודו וכן הלאה ............ והצופה בישראל אי אפשר ללכת למושב בית הילל ולהתפשט ולהרגיש את האדמה כי מי יודע אם תחיה עד הבוקר (המצב אתה יודע )

סנדי32

New member
עכשיו הודיעו בחדשות שרכבת התהפכה

בהודו......(מה הקשר) אה ואמרו שיירד היום גשם בצפון הארץ יווווווו איזה כייף
תפוז אתה יכול להוסיף איקונים הקשורים לחורף ???????? מי האחראי פה מי מי ???

שעה אחרי שתיים בלילה אני ואתה..../images/Emo8.gif

גופי התמזג עם גופך שעת לילה קרירה כולי הייתי חמה רציתי לטעום אותך רציתי לגעת באותה תשוקה חמה להצמיד אותך אלי התקרב אליי ונגלה את סודות המחר. באתי אליך אהוב נצא לדרך השלווה כמו אגדה וכישוף נביא לשמי האהבה. הלבנה תלחש לחמה, אלף אורות שירי נשמה הכוכבים יעמדו בדממה במשאלה קסומה... ועוד ארקום למענך לילות אהבה אחרי שתניח אתה שמיכה על הקרקע בכל מטע שנפשך תמצא...
בוטן חמוד נכון שהתגעגעת לשיריי? רק בשבילך בוטן מוווואה

חחחחחחח..מיכל תסגרי להם

את העינים הייתי חייבת להוציא את זה החוצה
מתגעגעת לבוטן שלי
אוחחחחח תמיד הוא בלילה איך אני מפספסת אותו איזה באסה

sahr12

New member
אתה יודע למה 19 כורדים הולכים לסרט?

כי כתוב "מעל 18"......חחחחחחחחחחחחחחח

פששששששש

איזה אהבה...מה הסיפור פה של הבוטן? מישהו יכול להסביר לי את גוף הסרט? סער אתה נראה מתמחה בסרטים

sahr12

New member
כן בוביש......הסרט האחרון שראיתי

היה טום וג´רי בערוץ קרטון..... הסיפור הוא כזה.....דרדי כותבת מילים יפות לצופה.....בתור חברה טובה שלו יש לה שם חיבה אליו בוטן.......זה סרט דקומנטרי...חחחחחחח

דקומנטרי...אעעעעעעעעעע

הרגת אותי סער
בקיצור בוטן זה הגבר הכי הכי כאן בפורום ואין עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקודה
ותעזבו את השיר שלי בשקט חחחחחח סתם חופשי! בוטן תגיד להם מוווווואה

sahr12

New member
תרשמי ביבוש.....

דרמנא מאפרומה תחבושת עיראקי אנמי פוקהונטס זה לא מוסרי! לאן את נעלמת לשעות????תפסיקי לעבוד.....גם ככה השוק מת..חחחחחחחח

sahr12

New member
איך את נראית????מרוקקית לא טוב??

את מלאה??רזה??שחיפית?? חכי למפגש שיהיה.....לאחריו תקבלי שם בטוח.. גם בעלך......הזה שלו...(הניק) ארוך לאאלה זה פוגע ריגשית...חחחחחח

העבודה היא חיינו למרות שלא כל כך../images/Emo3.gif

בכל מקרה לפני שההיא קוראת להוא, ויתנו לנו על הראש
אז אולי נעבור לשירשור אחר

למעלה