שתיה מכוס

ornit_band

New member
שתיה מכוס

הי אסתר, אופיר לא רוצה לקחת בקבוק, אז כבר כמה ימים אני מנסה ללמד אותו (פעם ביום) לשתות מכוס, כהמלצתך - מהפקק של מדלה. כדי לא להתמודד עם תינוק עצבני, אני קודם מניקה מצד אחד, ואז נותנת מכוס, שופכת כל פעם ממש קצת לתוך הפה. הוא מתיחס לזה כמשחק ונראה שנהנה מהתרגיל - פותח פה, מחזיק עם הידיים. הוא שותה (חלק... השאר מגיע לחולצה) אבל לא הרבה (10-20 CC) ואז מקטר ופולט המון. הפליטות לא אופיניות ליניקה נורמלית שלו. וזה לא שהוא לא רוצה עוד לאכול - אח"כ הוא עוד משלים ביניקה מהצד השני. אני מקבלת את הרושם שהוא בעצם סובל מהכוס, בגלל הפליטות המסיביות. מה אני לא עושה נכון? אופיר בן כמעט 4 חודשים, נןלד 3300 ועלה בהתאם לעקומות - ממש על החציון. תודה,

If he is swallowing air while

drinking from the cup, then any milk that is sitting on the air bubble will come up with the milk. I don't think that he is suffering,just burping more. I still think that he will take the bottle when you are not there.​

justmom

New member
תרגום: אם הוא בולע אוויר כשהוא שותה

מהכוס, החלב שיושב מעל לבועת האוויר ייפלט עם החלב. אני לא חושבת שהוא סובל, אלא רק סובל, רק משהק יותר. אני עדיין חושבת שהוא יסכים לקחת בקבוק כשאת לא תהיי לידו.

למעלה